Antena Căutare

Succes de audiență! „Chefi la cuțite”, lider de piață pe publicul comercial

Luni seara „Chefi la cuțite” a fost lider de piață în intervalul său de difuzare, 20.29-23.31, pe publicul comercial, cu o medie de 10,3 puncte de rating și 24,6 % cota de piață, fiind urmat de Pro Tv cu 9,1 puncte de rating și 21,6 % cota de piață.

Luni seara „Chefi la cuțite” a fost lider de piață în intervalul său de difuzare, 20.29-23.31, pe publicul comercial, cu o medie de 10,3 puncte de rating și 24,6 % cota de piață, fiind urmat de Pro Tv cu 9,1 puncte de rating și 21,6 % cota de piață.

Telespectatorii Antena 1 s-au distrat la „Chefi la cuțite” și au avut parte de momente de-a dreptul savuroase. Cireașa de pe tort a fost cu siguranță Angi, o ardeleancă stabilită în Spania, cu mult umor și vorbele la ea, care l-a cerut pe chef Scărlătescu de bărbat și i-a și pus inelul pe masă. În minutul de maximă audiență de la 23.01, Antena 1 obținea pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani un vârf de 12,7 puncte de rating și 34,2 % cota de piață.

Un primar oltean vrea la „Chefi la cuțite” – marți de la 20.30

Marți seara, de la 20.30, comuna Șopârlița e la putere la „Chefi la cuțite”. Primarul vine să concureze în show-ul de la Antena 1, dar nu singur, ci însoțit de mamaia Didina, o bătrânică simpatică și vorbăreață, dar și de Ghiță a lu’ Porumbelu’, maestru călușar în sat. Mâncarea românască va trona pe farfuriile pregătite de aceștia, mai ales că mamaia Didina vine înarmată cu sosul ei de roșii și legume din grădina sa. Ea e cea care gătește la nunțile și înmormântările din sat, iar la „Chefi la cuțite” va face spectacol. Și Ghiță a lu’ Porumbelu’ este o reală apariție, îmbrăcat în costum de călușar, plin de viață și cu povești interesante despre Călușul pe care îl joacă de 54 de ani, de când avea numai 8 ani. Iar primarul din Șopârlița are și o soluție în cazul în care cei trei chefi nu îi vor da cuțitele. Despre ce este vorba rămâne de văzut azi de la 20.30 la „Chefi la cuțite”. Tot atunci, jurații vor primi din partea unui concurent nu doar mâncare italienească, ci și caricaturi făcute chiar de acesta.

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-ul 18-49 Urban

Perioada 13 martie 2017

Secretul bucătarilor pricepuți! Cum fierbi pastele de două ori mai repede!... Are cinste dom' primar!? Un edil oltean, însoțit de mamaia Didina și de Ghiță a lu’ Porumbelu’, vine la ”Chefi la cuțite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x