Antena Căutare

Chefii au rostit încontinuu: ”Doamne ferește, așa ceva nu e adevărat!” Concurenta de 57 de ani, care arată de 30, i-a lăsat mască: ”Cum să lucrezi în fabrică și să gătești așa?”

Ana, o doamnă blondă, cu chip blând, de 57 de ani. Cââââât? Dar femeia asta arată de 35, 40 maximum. În regulă, ne-am obișnuit! Povestea ei e simplă: s-a apucat de bucătărie, după ce aproape 30 de ani a lucrat în domeniul pilăriei. Fabrica s-a închis, iar ea a fost nevoită să se reprofileze. A ales bucătăria!

Ana, o doamnă blondă, cu chip blând, de 57 de ani. Cââââât? Dar femeia asta arată de 35, 40 maximum. În regulă, ne-am obișnuit!

Povestea ei e simplă: s-a apucat de bucătărie, după ce aproape 30 de ani a lucrat în domeniul pilăriei. Fabrica s-a închis, iar ea a fost nevoită să se reprofileze. A ales bucătăria!

Iar atunci când farfuriile pregătite de doamna Ana ajung în fața chefilor și gustă...de aici se dezlănțuie totul.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Piu, piu, piu, e pui, Scărlătescule? E crocodil toată ziua! Un concurent i-a indus în eroare pe chefi: ”Să fiu al naibii... Nu club, nu petreceri cu prietenii: La 17 ani merge la școală și la muncă. Mama l-a lăsat la orfelinat. ”Ești fantastic,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x