Antena Căutare

Chefii i-au jucat o farsă de zile mari când a intrat în platou! La 19 ani, Alexandra e femeie măritată și bucătar de meserie

Pogar Alexandra are 19 ani și este de meserie bucătar. C a să-și demonsgtreze talentul, concurenta a decis să își încerce norocul la „Chefi la cuțite”.

Pogar Alexandra are 19 ani și este de meserie bucătar. Ca să-și demonsgtreze talentul, concurenta a decis să își încerce norocul la „Chefi la cuțite”.

Nu oricum, ci pregătind o supă cremă de roșii și o pâine cu busuioc. Emoțiile sunt extrem de mari și tânăra pare să fi rămas în criză de timp. Și-a adunat forțele și a dat tot ce a avut mai bun, pentru a-și termina preparatul cu care a decis să facă spectacol.

Apoi jurații au început să ghicească bucătarul din spatele ușilor. Totuși, când acestea s-au deschis și concurenta a intrat în platou, cei trei chefi s-au ascuns sub pupitru, apoi au apărut ca din senin!

Uimiți că Ana Maria Alexandra Pogar este căsătorită și deja bucătar la doar 19 ani, chefii au decis că merită șansa de a merge mai departe.

Valentin Butnaru se întoarce cu o surpriză dulce pe platoul ,,Chefi la cuțite”... Chifteluțe bulgărești numai pe la el găsești! Adrian i-a dat gata pe chefi cu o super rețetă! „Eu sunt venit de la țară,...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x