Antena Căutare

"Cred că iese bătaie". Chef Sorin Bontea, pregătit pentru ce e mai rău. Scărlătescu, în vizorul colegilor: "Ce naiba, mă, nu vezi că e disperat?"

Ultimul battle creează alinațe  neaşteptate şi scoate la iveală cele mai aprige caractere în bucătărie. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu schimbă replici acide, iar rivalitatea dintre cei trei chefi nu are pare-se că nu are margini.

Ultimul battle creează alinațe neaşteptate şi scoate la iveală cele mai aprige caractere în bucătărie. Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu schimbă replici acide, iar rivalitatea dintre cei trei chefi nu are pare-se că nu are margini.

Şi pentru că vorbeam de alianţe, ei bine, ne refeream la Sorin Bontea şi Chef Dumitrescu, care l-au luat în vizor pe Scărlătescu. Pentru că îşi doreşte să câştige neapărat această probă şi este hotărât să impresioneze cu farfuria sa, chef Cătălin apelează la o... "șmecherie".

"Sorine, dacă ai chef să răceşti prăjitura, poţi să o trimiţi în spate la bucătărie, cum face Cătălin", a fost reacţia lui Florin Dumitrescu

"Nu mai ştie ce să mai facă, doar, doar o câştigă o probă. Nu vezi că e disperat", i-a răspuns Bontea.

Proba desertului, dureri de cap pentru chef Bontea: "Vă urez succes, eu am plecat!". Ginuța îi cântă cu dor și... "Eu mă întreb de ce îl iubește toată lumea, când e atât de...". Scărlătescu face orice pentru a câștiga! Chefu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x