Antena Căutare

Cum a ajuns Mihai bucătar? ”Nevoia m-a făcut să intru în bucătărie. La 15 ani am început, sătul să port hainele fratelui meu. Aveam nevoie de bani!”

Necula Mihai e chef bucătar în Brașov și a venit cu un singur gând: să câștige! ”Știu că pot să fac asta!”.

Necula Mihai e chef bucătar în Brașov și a venit cu un singur gând: să câștige! ”Știu că pot să fac asta!”.

Spune că bucătăia este pentru el a doua casă, mai ales că obișnuiește să-și compună propriile rețete și se mândrește atunci când alții le folosesc.

S-a născut într-o familie săracă, cu cinci frați, iar nevoia l-a dus în bucătărie. Voia să-și câștige singur pâinea, așa că la 15 ani a început să lucreze. ”Purtam hainele fratelui meu pentru că nu aveam bani să-mi cumpăr. Asta m-a făcut să iau atitudine”.

N-a fost mulțumit de rezultatul pe care l-a așezat pe farfuriile pentru jurizare, însă a sperat că gustul îl va salva. Mai ales că experiența lui e vastă!

A luat trei cuțite, iar chefii au fost cu adevărat impresionați. Iar pentru Mihai, bucuria e uriașă!

”Nu mi-e frică de ei! Scărlătescu e mereu pe caterincă. Ăsta micul e prea mic, are 30 de ani, Dumitrescu!” Plin de el, a... ”În loc de mașinuțe și jucării, el își lua cuțite și oale!” Pare de domeniul SF, dar puștiul ăsta curăță și filetează pe...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x