Chefi la cutite

Noul sezon din februarie

Cum arată Gina Pistol fără pic de machiaj? La cât e de frumoasă, nu are deloc nevoie să ajungă „la cuțitele” esteticianului

+2 click pentru
galerie

Pune mulţi bărbaţi pe jar cu apariţiile ei, dar de data aceasta imaginea ei a fost cu totul alta. Gina Pistol a ieşit din casă fără pic de machiaj!

Naturală și fără niciun strop de fond de ten sau de tuș, frumoasa prezentatoare a emisiunii „Chefi la cuțite” arată ca o adolescentă nemachiată. Cu un ten de păpușă de porțelan și trăsături bine definite, Ginuța este răvășitor de cuceritoare oricum!

Ne dați sau nu dreptate?

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite/?fref=ts, iar canalul nostru de YouTube este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://antenaplay.ro/chefi-la-cutite, la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
mai multe
HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti