Antena Căutare

Cuvinte de laudă și o lecție de viață! Povestea emoționantă a primei farfurii vegetariene ce ia trei cuțite

Cea de-a doua ediție a emisiunii ,,Chefi la Cuțite”, difuzată de Antena  1, a continuat startul surprizelor și al farfuriilor spectaculoase! Marți seară, bucătari profesioniști, amatori, sau pur și simplu candidați care fac deliciul telespectatorilor și-au găsit locul la etapa jurizărilor pe nevăzute, unde jurații au împărțit primele cuțite și au format primele strategii. Surpriza serii a fost Anca Pintican, prima concurentă care a reușit să ia maximul de voturi cu o rețetă vegetariană.

Cea de-a doua ediție a emisiunii ,,Chefi la Cuțite”, difuzată de Antena 1, a continuat startul surprizelor și al farfuriilor spectaculoase! Marți seară, bucătari profesioniști, amatori, sau pur și simplu candidați care fac deliciul telespectatorilor și-au găsit locul la etapa jurizărilor pe nevăzute, unde jurații au împărțit primele cuțite și au format primele strategii. Surpriza serii a fost Anca Pintican, prima concurentă care a reușit să ia maximul de voturi cu o rețetă vegetariană.

Bistrițeanca este un exemplu de voință și optimism, căci se împarte între pasiunea de a găti și fiul său, care deși nu a evoluat ca ceilalți copii îi oferă puterea de a lupta și de a-și îndeplini visele: ,,am învățat alături de el că autismul nu este altceva decât o formă diferită de a vedea viața.”

Profesoară de yoga, concurenta a declarat că-și găsește echilibrul în acest stil de viață și a venit la ,,Chefi la Cuțite” pentru a demonstra că această nișă culinară poate avea succes într-o competiție, dar și pentru că starea de sănătate a fiului îi permite asta . Conștientă că chefii vor fi ușor sceptici în ceea ce privește savoarea preparatului, a decis să impresioneze printr-un burger vegetal cu garnitură de cartofi turcești.

Glumele nu au lipsit de la masa de jurizare, căci legumele l-au făcut pe chef Sorin să declare că ,,de când Florin Dumitrescu este la dietă e urmărit de blestemul raw-veganilor”. Deși se așteptau la chiftele și preparate tradiționale din carne, simplitatea farfuriei și complexitatea gustului i-a făcut pe fiecare dintre jurați să acorde votul pozitiv: ,,e singura farfurie vegetariană care a luat 3 cuțite”. Chef Scărlătescu a mărturisit că nu platingul, ci gustul preparatului a fost cel care a determinat viitorul din concurs al Ancăi Pintican, ce a părăsit platoul în cuvinte de laudă.

Care este parcursul concurentei în etapele următoare ale show-ului ,,Chefi la Cuțite”, dar și dacă va rezista presiunii de a găti cot la cot cu adversarii ei, telespectatorii Antena 1 vor vedea în episoadele ce urmează. Cea mai iubită emisiune culinară este difuzată în fiecare luni și marți, de la ora 20:00!

Show-ul culinar a fost urmărit de aproape 2.000.000 de telespectatori, mulțuuuumim! “Chefi la cuțite”, lider de audienț... ”Cătălinuț”, Scărlătuț”, ”Somalezu'”! Cătălin Scărlătescu, ținta glumelor. ”Ai ajuns la jumătatea kilogramelor pe care l...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x