Antena Căutare

Dorința de răzbunare devine tot mai mare la „Chefi la cuțite”! Concurenții își ascut cuțitele și primesc o „porție” de tensiune uriașă!

A început o nouă confruntare de zile mari marca „Chefi la cuțite”! Se ascut dorințele de răzbunare și primele semifinale se apropie periculos de repede!

A început o nouă confruntare de zile mari marca „Chefi la cuțite”! Se ascut dorințele de răzbunare și primele semifinale se apropie periculos de repede!

Cei trei chefi resimt tensiuni și emoții din ce în ce mai mari și strategiile de până acum se năruiesc. Va fi cumplit să găsească resurse pentru victorie.

Concurenții luptă din greu pentru a aduce victoria în echipa pe care o reprezintă. Dar oare vor reuși să facă față noilor provocări din această seară?

Doar cele mai bune farfurii vor fi premiate și răsplătite cu un praf de...liniște! Dar asta doar până la următoarea „porție” de provocări!

Rămâne de văzut!

Loredana Ene, "DIVA", și-a luat rămas bun de la competiția ,,Chefi la cuțite”, dar nu înainte de a acorda şi u... Surpriză uriașă pentru concurenții de la „Chefi la cuțite”! Nimeni nu se aștepta la o asemenea probă! „E groasă, suntem ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x