Antena Căutare

”Băăăă, mai avem 20 de minute și nimic de pus pe farfurie!” Criza de timp a provocat gafă după gafă în echipele celor trei chefi!

Invitații de la jurizare, celebri pentru voia bună pe oriunde merg, cei din gașca Zurli, tinerii deveniți un fenomen, care cu energia lor îi bucură pe copiii din toată țara, au așteptat cuminți să primească farfuriile fiecărei echipe.

Invitații de la jurizare, celebri pentru voia bună pe oriunde merg, cei din gașca Zurli, tinerii deveniți un fenomen, care cu energia lor îi bucură pe copiii din toată țara, au așteptat cuminți să primească farfuriile fiecărei echipe.

Doar că procesul de gătire pentru fiecare echipă a fost greoi, iar chef Bontea, cel care până acum nu a reușit să câștige nicio probă în acest sezon, pare să clacheze.

”Băi, e clar, iar intrăm la duel. Noi oricum suntem non-stop la duel”, a exclamat chef Sorin. Rămâne de văzut cum va juriza Gașca Zurli.

De Paște, chef Bontea propune un meniu inedit: stridii! ”Dintr-o sorbitură și aia e!”... Chef Bontea e la capătul puterilor: "De la o vreme mă cheamă Sorin Non-Stop.. pentru că sunt non-stop la duel"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x