Antena Căutare

Ea este fosta concurentă de la "Chefi la cuţite", care vrea cu orice preţ să-l cucerească pe chef Scărlătescu: "E ca un ursuleţ"

Angi Cobuţ, fosta concurentă de la "Chefi la cuţite" i-a pus gând rău lui Cătălin Scărlătescu. Ultimul burlac din gașca celor mai pricepuți și cunoscuți chefi din România trebuie să facă față asalturilor venite dinspre cea care nu se află la prima tentativă de a-l cuceri.

De altfel, Angi nu și-a ascuns niciodată intențiile, ba dimpotrivă. De fiecare dată când a avut ocazia, fosta concurentă a declarat sus și tare că unul dintre obiectivele pe care și le-a propus în această viață este să-l vadă pe Scărlătescu „om la casa lui”.

Festivalul Scoicilor a reunit foştii concurenţi de la "Chefi la cuţite"! Maestrul de ceremonii, bineînţeles, C... Cei mai îndrăgiți concurenți de la ”Chefi la cuțite”, în frunte cu Gianny Bănuță, s-au reunit la Festivalul Scoicilor! C...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x