Antena Căutare

Echipa Verde câştigă a V-a bătălie din competiţie: "La proba următoare poate pun și eu mâna să fac ceva de mâncare!"

Proba culorilor a fost câştigată de echipa condusă de Sorin Bontea, chiar dacă a fost acuzat de colegi că a încălcat regulile.

Proba culorilor a fost câştigată de echipa condusă de Sorin Bontea, chiar dacă a fost acuzat de colegi că a încălcat regulile.

Că a trișat sau nu, cert e că Bontea a avut noroc! Rezultatul a fost contestat de ambii rivali, iar chef Scărlătescu chiar a aruncat după el cu un tocător.

Ultimele confruntări înainte de semifinala și finala „Chefi la cuțite” au fost dure! Emoții la maximum, vorbe dure, chefi cu nervii întinși la maximum! Presiunea a fost tot mai mare, iar concurenții încep să înțeleagă că va exista un singur câștigător, astfel că strategiile individuale încep să-și spună cuvântul. Bontea a riscat totul și a câștigat! "La proba următoare poate pun și eu mâna să fac ceva de mâncare!", a spus el.

Echipa mov, bilanț crunt: zero farfurii! Concurent din echipa lui Scărlătescu: „Parcă suntem blestemați!” Bontea, mai bu... PROVOCARE: Farfurie surprinzătoare care „să meargă” cu SOS TZATZIKI! Thailandeza din echipa lui Scărlătescu nu știe nici...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x