Antena Căutare

"Eu mă întreb de ce îl iubește toată lumea, când e atât de...". Scărlătescu face orice pentru a câștiga! Cheful pornește războiul în bucătărie: "Ne-a ascuns toate farfuriile!"

Cătălin Scărlătescu vrea victoria cu orice preț. Astfel, încearcă să întârzie montarea farfuriilor în tabăra rivalilor săi și recurge la orice truc posibil doar pentru a câștiga proba.

Cătălin Scărlătescu vrea victoria cu orice preț. Astfel, încearcă să întârzie montarea farfuriilor în tabăra rivalilor săi și recurge la orice truc posibil doar pentru a câștiga proba.

Iar reacţia lui chef Bontea nu se lăsă aşteptată. Exasperat de gestul colegului său, explodează cu replici şi cuvinte dure:

"Băi, Sorine, ăla ne-a ascuns toate farfuriiile. Băi, o să te vadă o țară întreagă. Se mai întreabă lumea de ce nu se însoară. Eu mă întreb de ce îl iubește toată lumea când e atât de... ".

"Cred că iese bătaie". Chef Sorin Bontea, pregătit pentru ce e mai rău. Scărlătescu, în vizorul colegilor: &qu... "Din suflet, îmi doresc să pierdem". Chef Dumitrescu, șocat și dezamăgit! Un concurent din echipa lui hotărât ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x