Antena Căutare

Farfurie de stele Michelin în cea mai spectaculoasă ediție „Chefi la cuțite”!

A doua săptămână a jurizărilor pe nevăzute a adus pe banda misterelor preparate inedite pregătite de concurenți talentați care s-au întrecut pentru a obține cuțitele mult râvnite.

A doua săptămână a jurizărilor pe nevăzute a adus pe banda misterelor preparate inedite pregătite de concurenți talentați care s-au întrecut pentru a obține cuțitele mult râvnite.

De la paella pregătită după o rețetă autentică a secolului al XVI-lea, la dish-uri tradițional etiopiene, sau asiatice, concurenții au avut la dispoziție în cămara Lidl cele mai rafinate ingrediente cu care să facă cele mai exotice combinații în farfurii.

Tot din cămara Lidl au fost alese și ierburile aromate cu care chef Henrik Sebok, invitatul special al ediției de marți, a pregătit o farfurie ce se regăsește în meniul restaurantelor de stele Michelin, contrabalansând gustul preparatelor din pește cu un sos parfumat.

Toți concurenții s-au întrecut în imaginație, încercând să recreeze rețete care să le reprezinte viziunea gastronomică și care să îi dea pe spate pe cei trei chefi: „niciodată nu mi-ar fi trecut prin cap să combin așa ceva”, au exclamat uimiți după ce au gustat.

Mimita beef, dimsum cu buruieni de mare, dar și supa de roșii coapte servită alături de pâine proaspătă cu nuci și migdale au fost printre deliciile acestor două ediții!

Scărlătescu, prins între doua blonde. „O femeie mă atrage prin inteligența ei”... Tradiționalul românesc în fața juraților „Chefi la cuțite”. Luni, de la 20.00, la Antena 1...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x