Antena Căutare

Gianny Bănuță este câștigătorul celui de-al treilea sezon „Chefi la cuțite”

            Marți seara, finala celui de-al treilea sezon „Chefi la cuțite” a adus la Antena 1 multă strălucire, farfurii spectaculoase, invitați de seamă, emoție și bucurie fără margini, dar și un câștigător al marelui premiu, Gianny Bănuță, și un chef Scărlătescu mai copleșit ca oricând și cu glasul gâtuit de emoție.

Marți seara, finala celui de-al treilea sezon „Chefi la cuțite” a adus la Antena 1 multă strălucire, farfurii spectaculoase, invitați de seamă, emoție și bucurie fără margini, dar și un câștigător al marelui premiu, Gianny Bănuță, și un chef Scărlătescu mai copleșit ca oricând și cu glasul gâtuit de emoție.

Finala „Chefi la cuțite a fost lider de piață pe toate categoriile de public, iar în minutul de maximă audiență de la 22.44 Antena 1 obținea pe publicul comercial un vârf de 14,7 puncte de rating și 35,8 % cota de piață. În intervalul orar în acre a fost difuzată emisiunea, 20.30-23.31, „Chefi la cuțite” a condus detașat topul audiențelor. Așa se face că la nivelul publicului comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani, Antena 1 a fost lider cu o medie de 11,6 puncte de rating și 30,5 % cota de piață, fiind urmată de Pro Tv cu 7,9 puncte de rating și 20,8 % cota de piață. La orașe emisiunea a fost lider cu o medie de 9 puncte de rating și 20,8 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv se clasa pe locul al treilea, după Kanal D, cu 7,3 puncte de rating și 16,7 procente din cota de piață. Iar la nivelul întregii populații a țării, Antena 1 a fost lider cu o audiență medie de 8,2 puncte de rating și 19,1 % cota de piață, Pro Tv ocupând locul al treilea, după Kanal D, cu 6,7 puncte de rating și 15,6 % cota de piață

Acesta a fost și cel mai bun sezon de când s-a lansat acest format la Antena 1: cel de-al treilea sezon „Chefi la cuțite” a înregistrat o audiență medie, pe întreg sezonul, la nivelul publicului comercial, de 11,4 puncte de rating și 28,7 % cota de piață.

Marți seară, Antena 1 a fost lider de piață și în prime time (intervalul orar cuprins între 19.00-23.00), atât la orașe, cât și pe publicul comercial, unde a înregistrat o medie de 8,8 puncte de rating și 26,4 % cota de piață, în vreme ce Pro Tv ocupa locul secund cu 6,9 puncte de rating și 20,9 % cota de piață.

Ultima probă a sezonului i-a adus față în față pe cei trei finaliști, Giovanni, George și Gianny, reprezentanți ai celor trei echipe. O finală tricolor, în care fiecare chef a vut în luptă câte un om, i-a reunit în bucătărie și pe foștii concurenți eliminați până acum, care au avut rolul de a-I ajuta pe finaliști. Farfurii arătoase, modern, spectaculoase, dar și gustoase, trei chefi nerăbdători să afle verdictul și trei concurenți aflați în pargul colapsului emoțional, toate au făcut ca finala să fie una impresionantă nu doar pentru cei care au trăit-o pe viu, ci și pentru cei de acasă. Cu ochii înlăcrimați, Gianny a primit vestea cea mare din partea Ginei: el este câștigătorul celui de-al treilea sezon și al premiului de 30.000 de euro. Gâtuit de emoție, chef Scărlătescu nici nu a mai putut spune ceva. Acesta nu și-a mai stăpânit lacrimile și, după un moment de respiro de care a avut nevoie, a revenit în platoul emisiunii.

Chef Cătălin a recunoscut că este fericit și că mai mult ca orice îl bucură faptul că trupa mov a arătat că este cu adevărat o echipă. „Sunt fericit”, a mărturisit chef Scărlătescu, „nici nu aveți idee prin ce emoții trecem la filmare atunci când așteptăm verdictul. Sunt mândru de Gianny, îi spun „bravo”! Este bucătarul de care aveam nevoie pentru finală. Celor din echipa mea le spun că au fost frumoși și nebuni și că am învățat împreună să fim o echipă. Le mulțumesc foarte mult, au fost extraordinari!”

La rândul său, Gianny a dedicat premiul bunicii sale, cea care l-a crescut și l-a îngrijit, și a recunoscut că atunci când și-a auzit numele strigat în finală a crezut că visează. Mi s-a tăiat respirația și lacrimile mi-au cuprins întreg chipul... nu știam dacă este adevărat sau visez. Îmi spuneam în minte că nu, n-are cum, e un vis... Premiul în bani nu a fost și nu este important pentru mine. O parte din bani vreau să îi donez unor copii care nu au familie sau unor orfani. Mi-aș dori să fac o înțelegere cu o asociație, prin care să-i pot ajuta pe acei copii să primească hrană și educație. O altă sumă de bani din premiu, mai mică, o voi investi în niște cursuri de pregătire și specializare pentru mine. Tot ce contează pentru mine este trofeul pe care scrie chef Gianny, câștigător sezonul 3 „Chefi la cuțite”. A fost tot ce mi-am dorit, încă din sezonul trecut, când nu am ajuns în echipe. Era visul meu. Iar acest trofeu îmi dă încredere în mine. E o mare bucurie să îți vezi visul împlinit.”

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 2 mai 2017

Provocare pentru cei mai cunoscuți concurenți de la ”Chef la cuțite”: ”Avem mari emoții!”... N-au câștigat premiul cel mare, dar au arătat de ce sunt în stare! Duel între doi dintre cei mai îndrăgiți concurenţi de...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x