Chefi la cutite

LUNI ȘI MARȚI, ora 20.00

Giany Bănuță, câștigătorul "Chefi la cuțite", și soția lui, întrecere în bucătărie, în platoul Răi da' buni

 

Giany Bănuță, câștigătorul "Chefi la cuțite", a venit cu soția în platoul Răi da' buni. Cei doi îndrăgostiți pregătesc împreună rețetă cu scoici.

Chef Gianny Bănuță, câștigătorul "Chefi la cuțite", a povestit cum a întâlnit-o pe soția sa. Bucătarul se deconectează de toate greutățile de la serviciu când ajunge în brațele soției. Îi leagă o poveste de dragoste pe cât de puternică, pe atât de plină de adrenalină. În plus, cei doi au gătit împreună.

CITEȘTE ȘI: Gianny Bănuță, câștigătorul trofeului Chefi la Cuţite, un exemplu pentru cei care nu mai văd nicio scăpare, când se află la greu: ”Mămăița mea m-a salvat!”

Pentru Iulian Bănuţă, zis Gianny, nu premiul a fost cel mai important, ci drumul lui până acolo. Asta pentru că are o poveste impresionantă, una în care dragostea ocupă un loc special. Cum era și previzibil, soția lui nu l-a cucerit cu mâncare, căci la gătit expertul era și este el, Gianny.

Soția lui l-a apreciat de la început, mai ales pentru felul lui de a fi „natural” și extrem de sincer. În plus, este și ea foarte bună la gătit, mai ales atunci când face ciorbă de pui sau de miel și un piure.

CITEȘTE ȘI: Sfaturi de la Gianny Bănuță, câștigătorul marelui premiu Chefi la cuțite, pentru copii părăsiți de părinți: "O să fie foarte greu, dar o să reușesc"

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Urmăreşte ediţiile integrale oricând, pe AntenaPlay. Dacă nu eşti în faţa televizorului, poţi urmări Chefi la cutite LIVE pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2. Intră şi tu!

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe