Chefi la cutite

Ne revedem în curând!

Giany Bănuță, câștigătorul "Chefi la cuțite", și soția lui, întrecere în bucătărie, în platoul Răi da' buni

 

Giany Bănuță, câștigătorul "Chefi la cuțite", a venit cu soția în platoul Răi da' buni. Cei doi îndrăgostiți pregătesc împreună rețetă cu scoici.

Chef Gianny Bănuță, câștigătorul "Chefi la cuțite", a povestit cum a întâlnit-o pe soția sa. Bucătarul se deconectează de toate greutățile de la serviciu când ajunge în brațele soției. Îi leagă o poveste de dragoste pe cât de puternică, pe atât de plină de adrenalină. În plus, cei doi au gătit împreună.

CITEȘTE ȘI: Gianny Bănuță, câștigătorul trofeului Chefi la Cuţite, un exemplu pentru cei care nu mai văd nicio scăpare, când se află la greu: ”Mămăița mea m-a salvat!”

Pentru Iulian Bănuţă, zis Gianny, nu premiul a fost cel mai important, ci drumul lui până acolo. Asta pentru că are o poveste impresionantă, una în care dragostea ocupă un loc special. Cum era și previzibil, soția lui nu l-a cucerit cu mâncare, căci la gătit expertul era și este el, Gianny.

Soția lui l-a apreciat de la început, mai ales pentru felul lui de a fi „natural” și extrem de sincer. În plus, este și ea foarte bună la gătit, mai ales atunci când face ciorbă de pui sau de miel și un piure.

CITEȘTE ȘI: Sfaturi de la Gianny Bănuță, câștigătorul marelui premiu Chefi la cuțite, pentru copii părăsiți de părinți: "O să fie foarte greu, dar o să reușesc"

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2,  la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii 

Smiley News

vezi mai multe 

Spynews.ro

Mai mult 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe