Antena Căutare

Gina Pistol, de nerecunoscut! Blonda de la „Chefi la cuțite” i-a înnebunit pe toți când a apărut la sala de sport!

Gina Pistol devine pe zi ce trece tot mai frumoasă și asta se vede în numeroasele fotografii pe care le postează pe pagina ei de socializare!

Gina Pistol devine pe zi ce trece tot mai frumoasă și asta se vede în numeroasele fotografii pe care le postează pe pagina ei de socializare!

Prezentatoarea emisiunii „Chefi la cuțite” s-a îndrăgostit recent de mersul la sală și de un stil de viață sănătos, iar rezultatele sunt de-a dreptul grăitoare.

Gina Pistol oricum era o blondă super sexy și focoasă, dar parcă acum arată din ce în ce mai bine.

Cu siguranță va atrage privirile tuturor în următorul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”, ce va reveni pe micile ecrane începând din această toamnă!

Stai aproape de noi și urmărește noutățile pe pagina emisiunii! Vei găsi aici știri despre cei trei chefi, rețete delicioase și tot ce ai nevoie pentru a-ți condimenta timpul liber!

Surpriză uriașă pentru fanii „Chefi la cuțite”! După ce a ținut regim, Scărlătescu a devenit mai slab decât Dumitrescu! ... Chef Cătălin Scărlătescu renunță la bucătărie! Ce anume l-a făcut să ia această decizie...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x