Antena Căutare

Gina Pistol se relaxează în vacanţă în Grecia! Un admirator: „Vezi să nu te răpească grecii!”

Frumoasa Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii “Chefi la cuţite”, se relaxează în vacanță în însorita Grecie.  La bordul unui iaht cu vele, diva a renunțat la tocuri și rochițe, adoptând o ținută lejeră. 

Frumoasa Gina Pistol, prezentatoarea emisiunii “Chefi la cuţite”, se relaxează în vacanță în însorita Grecie. La bordul unui iaht cu vele, diva a renunțat la tocuri și rochițe, adoptând o ținută lejeră.

Mai mult de atât, Gina a profitat de peisaj și decorul mirific pentru a se poza în ținute sexy. Fanii au lăudat-o pentru formele perfecte și corpul tonifiat, semn că Gina e împătimită de sport.

„Vezi să nu te răpească grecii!”, i-a scris un admirator. Și noi sperăm să se întoarcă, nu de alta, dar deja au început preselecșiile pentru noul sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”, la care te poți înscrie și tu!

VEZI ȘI: Show-ul „Chefi la cuțite” începe preselecțiile pentru cel de-al patrulea sezon!

Chef Sorin Bontea s-a întâlnit cu celebrul Armand Assante! Admiratoarele au oftat când au văzut imaginea... Discuțiile celor trei chefi au fost făcute publice: "Asta este conversația noastră din ultimele două zile. Aici se ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x