Antena Căutare

Ionela e pictorița care a făcut o adevărată operă de artă în farfurie! Trăită în străinătate, concurenta a trecut prin provocări de zile mari! „Sistemul de acolo ne face să ne transformăm în fiare”

Următoarea concurentă venită la „Chefi la cuțite” se numește Tușa Ionela Adina, locuiește în Belgia și acum a venit să demonstreze că e bună la gătit!

Următoarea concurentă venită la „Chefi la cuțite” se numește Tușa Ionela Adina, locuiește în Belgia și acum a venit să demonstreze că e bună la gătit!

A ales o rețetă de cotlete de miel în crustă de ierburi. Speră că prin gust și culoare îi va cuceri pe cei trei chefi.

A urmat liceul de arte plastice și, la 20 de ani, a intrat în bucătărie. A plecat în străinătate, acolo unde a făcut tot posibilul ca să se perfecționeze.

„Sistemul de acolo ne face să ne transformăm în fiare”, a zis ea sinceră.

Și a venit și momentul jurizării! Fiindcă preparatul a fost unul spectaculos de bun, jurații i-au dat trei cuțite, iar Ionela a mers fericită mai departe în concurs!

Chef Florin Dumitrescu are o reacție incontrolabilă! Tarantule tempura în farfuriile juraților ,,Chefi la cuțite”... Viața bate filmul! Ionuț a furat, a spart un magazin și a pierdut tot la jocurile de noroc! „Am făcut multe prostii în t...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x