Antena Căutare

Maestre, probleme? Chef Florin Dumitrescu, pus în încurcătură de preparatul de post: ”Nu știu ce să fac! Nu am o viziune!”

Mâncărurile de post nu sunt pe placul lui chef Florin Dumitrescu, o recunoaște chiar el. ”Nu am o viziune foarte amplă asupra legumelor”, a afirmat acesta.

Mâncărurile de post nu sunt pe placul lui chef Florin Dumitrescu, o recunoaște chiar el. ”Nu am o viziune foarte amplă asupra legumelor”, a afirmat acesta, după ce Gina anunță că proba confruntărilor ca avea în prim plan preparatele de post. Mai mult, degustătorii sunt formați din medici și farmaciști, oameni care pun sănătatea pe primul plan. Gust, plating și cele două legume de pus în valoare. Maestre Dumitrescu, cedezi măestria?

Sfecla și ”vietnameza” au stârnit hohote de râs! Asiatica lui Scărlătescu a făcut exerciții de dicție în bucătărie: ”Fes... Ironiile, vedetele serii! Verde de Voroneț, marca chef Scărlătescu! ”Zici că a fost până la mănăstire în genunchi!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x