Antena Căutare

Mihai Bendeac, apariție supriză la „Chefi la cuțite”! Nimeni nu se aștepta la ceea ce a urmat!

Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au avut parte de o surpriză în timpul filmărilor pentru cel de-al treilea sezon „Chefi la cuțite”.

Chefii Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu au avut parte de o surpriză în timpul filmărilor pentru cel de-al treilea sezon „Chefi la cuțite”.

Cei trei jurați au fost vizitați în culise de Mihai Bendeac, care i-a surprins cu motivul vizitei sale. Mama actorului este fan al emisiunii „Chefi la cuțite” și, fiind colegi de studiouri, Mihai nu a stat pe gânduri și a făcut o vizită în platoul bucătarilor pentru a-i ruga pe aceștia să îi transmită un mesaj la telefon mamei sale. Așa se face că cei trei simpatici bucătari au stat de vorbă cu mama lui Mihai și s-au amuzat teribil împreună cu colegul lor.

Mihai a ținut să își întrebe mama care dintre cei trei chefi este preferatul ei și cine și-ar dori să câștige acest sezon, iar răspunsul ei a fost pe placul tuturor: toți trei sunt la fel de simpatici și plăcuți. Chef Dumitrescu a fost poate cel mai încântat de această surpriză, mai ales că este fan declarat al emisiunii în care colegul său este jurat, „iUmor

„Chiar îi urmăresc și mereu mi-am dorit să ajung în public la filmările lor, dar mereu ne-am cam suprapus programele. Așa că m-am bucurat să ne întâlnim măcar într-o pauză”

Ce alte glume a făcut Mihai Bendeac în culisele „Chefi la cuțite”, telespectatorii Antena 1 vor afla în noul sezon care începe din 13 februarie, de la 20.30, în fiecare luni și marți.

Gina Pistol, așa cum n-ai mai văzut-o vreodată! Blondina și-a lăsat fanii fără cuvinte când a apărut așa!... ”Scărlătescule, ia cu mâna, tată!” Nimic nu se compară cu un parizer cu muştar. Chefii, prinși în timp ce se ”desfată” r...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x