Antena Căutare

Pacha Man și Don Baxter, surprize pe bandă la „Chefi la cuțite”! Și stai să vezi cine apare în emisiune!

Jurizarea pe nevăzute continuă săptămâna aceasta luni și marți la „Chefi la cuțite”, iar simpaticul trio de bucătari are parte de noi surprize.

Jurizarea pe nevăzute continuă săptămâna aceasta luni și marți la „Chefi la cuțite”, iar simpaticul trio de bucătari are parte de noi surprize.

Printre farfurii care mai de care mai neașteptate, făcând slalom cu mult umor printre platouri tardiționale cu carne de porc și pălincă, până la extrema cealaltă, unde vor primi supă raw vegană, cei trei chefi au de dus cea mai interesantă aventură culinară a lor. Iar surpriza serii de luni vor fi două personaje cunoscute și extrem de carismatice, care vin la „Chefi la cuțite” să-I surprindă pe chefi.

Pacha Man și Don Baxter, cunoscuți pentru pasiunea lor pentru gătit, le vor pregăti prietenilor lor, Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu, farfurii care să-I inducă pe aceștia în eroare astfel încât să nu ghicească cine sunt autorii lor.

Cum vor reacționa cei trei chefi când vor vedea cine se află în spatele ușilor rămâne de văzut luni, 20 februarie, de la 20.30.

Coșmarul lui Scărlătescu, Filip, revine în viața sa

Se pare că chef Scărlătescu nu scapă nici în acest sezon de Filip, coșmarul din sezonul doi, cel care i-a sabotat echipa și l-a făcut pe chef să piardă cele mai multe battleuri. Decis ca anul acesta să facă alegeri cu mult mai multă atenție, chef Cătălin are surpriza luni seară să audă din nou numele Filip.

Numai că de data aceasta este vorba de sora fostului concurent, Sofia Filip, care vine la „Chefi la cuțite” să simtă pe pielea ei experiența acestui concurs, dar și să le arate juraților că știe să gătească și că ea este partea bună și colorată a familiei Filip.

Cum va reacționa chef Scărlătescu atunci când va auzi cine se află în fața lor, ce îi va spune Sofiei, dar și ce mesaj va transmite fratele ei, telespectatorii Antena 1 află luni în cea de-a treia ediție „Chefi la cuțite”.

Chef Scărlătescu dă cele mai tari sfaturi! N-ai cum să ratezi ce secret a dezvăluit!... Chef Bontea și chef Dumitrescu vor să-l trimită la azil pe chef Scărlătescu...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x