Antena Căutare

Petrou e cel care l-a făcut pe Dumitrescu să se plimbe prin platou, din cauza unui ingredient surpriză! „Grecule, ce faci mă?”

Următorul concurent se numește Vasilis Petrou, este din Grecia, dar s-a stabilit în România de 13 ani, atunci când și-a făcut o familie.

Următorul concurent se numește Petrou Vasilios, este din Grecia, dar s-a stabilit în România de 13 ani, atunci când și-a făcut o familie.

Povestea de iubire nu a ținut și partenera sa a plecat în Franța. Spune că distanța doare și cel mai mult simte dorul de cele două fete ale sale.

„Încerc să fac tot posibilul să le aduc înapoi”, a zis acesta emoționat.

A ales să facă o rețetă inedită de sushi, cu care să demonstreze chefilor că e bun în bucătărie. Este bucătar și își dorește din tot sufletul să își facă o carieră de succes, ca fiicele sale să fie mândre de tatăl lor.

Degustarea a fost amuzantă, căci cei trei chefi s-au distrat jucându-se cu ingredientele din farfurie. Chef Florin Dumitrescu nu a știut că va avea parte de ceva picant și a ajuns chiar să se plimbe furios prin platou, încercând să scape de senzația de iute!

A venit și momentul adevărului!

„Grecule, ce faci mă?”, au zis chefii când l-au văzut. Au vorbit, au dezbătut preparatul și concurentul a mers mai departe!

Nu i-ai mai văzut vreodată făcând asta! Bontea și Dumitrescu s-au luat la întrecere în parcare și s-a lăsat cu show de z... Alexandra are 16 ani și de patru ani gătește într-un restaurant! Emoțiile au fost mari când i-a confruntat pe chefi! „N-...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x