Antena Căutare

Prima provocare îi pune pe concurenți la alergat, la propriu: Cumpărături contra cronometru! Chef Bontea, printre rafturi: ”Hai, mă, ce mă interesează pe mine că ăla stă la povești!”

Prima provocare îi bagă în priză pe concurenți! Sunt zece finaliști, Silviu Briceag și George Manole din echipa verde a lui chef Bontea, Nina Rus, Andrei Căldăraru și Giovanni Popa din echipa portocalie a lui chef Dumitrescu și Iulian Mitea, Gianny Bănuță, Lorant Erdei, Angi Cobuț și Dihn Thi Binh Minh din echipa mov a lui chef Scărlătescu, iar aceștia au fost trimiși la cumpărături.

Prima provocare îi bagă în priză pe concurenți! Sunt zece finaliști, Silviu Briceag și George Manole din echipa verde a lui chef Bontea, Nina Rus, Andrei Căldăraru și Giovanni Popa din echipa portocalie a lui chef Dumitrescu și Iulian Mitea, Gianny Bănuță, Lorant Erdei, Angi Cobuț și Dihn Thi Binh Minh din echipa mov a lui chef Scărlătescu, iar aceștia au fost trimiși la cumpărături. Miza? Bilete la Festivalul Electric Castle! Câștigătorii? Puțini, dar puternici, cei din echipa verde a lui Chef Bontea.

Primul pariu în semifinale! Chef Bontea îl provoacă pe Scărlătescu: ”O să vezi tu!” Dumitrescu e martor!... Chefii predau cuțitele și merg în culise! Concurenții, lăsați pe cont propriu la prima probă: ”Astăzi veți găti avion în...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x