Antena Căutare

Primul interviu cu câștigătorul ”Chefi la cuțite”, Andrei OLTEANU: ”Nu am obținut doar un premiu. Am câștigat și mulți prieteni!”

Oleeeeee, câștigă verdele! Doamnelor, domnilor, cel de-al patrulea sezon „Chefi la cuțite” are un câștigător: se numește Andrei Olteanu, are 26 de ani și nu există pasiune mai mare pentru el decât bucătăria.

Oleeeeee, câștigă verdele! Doamnelor, domnilor, cel de-al patrulea sezon „Chefi la cuțite” are un câștigător: se numește Andrei Olteanu, are 26 de ani și nu există pasiune mai mare pentru el decât bucătăria.

1. Cum te-ai simțit în momentul în care ai auzit că ești castigător?

În acel moment nu am mai simțit absolut nimic. Pur și simplu eram pe altă planetă. Am fost extrem de bucuros, iar când mi-am auzit numele m-am blocat.

2. De ce crezi că anul acesta titlul Chefi la cuțite a mers către ține? Care a fost avantajul tău?

Nu vreau să mă gândesc că am avut un avantaj. După cum am spus și în bootcamp , sunt moldovean și asta spune tot. Dar am luptat în fiecare probă să ajung cât mai departe.

3. Cum te-ai simțit în finală? A fost o presiune mai mare că în mod normal?

Îmi e foarte greu să răspund la această întrebare. A fost un moment plin de emoții, de trăiri, un cumul de sentimente pe care nu le pot pune în cuvinte. A fost o mare responsabilitate pe umerii mei, teama de a nu dezamăgi și o dorință incredibilă de a reuși.

4. Pe ce te-ai bazat când ai ales oamenii alături de care vrei să gătești în marea finală?

Am ales cu sufletul. Am ales oamenii care mi-au plăcut.

5. Ai legat vreo prietenie în acest concurs?

Da, în urma concursului am cunoscut foarte mulți oameni..E drept că cu unii dintre ei m-am înțeles mai bine, am fost pe aceeași lungime de undă, așa că la ,,Chefi la cuțite” nu am obținut doar un premiu, am câștigat și câțiva prieteni. J

6. Cum ai descrie experiență Chefi la cuțite în 3 cuvinte?

Chefi la cuțite în 3 cuvinte? Tensiune, pasiune și un pic de nebunie.

7. Ce ai invătat despre ține în această competiție? Te-ai surprins în vreun fel?

Am realizat că nu există limite în viață dacă îți dorești cu adevărat să realizezi ceva. Am învățat că orice îți propui poate să se transforme în realitate, dacă lucrezi îndeajuns…și ai un dram de noroc.

8. Ai avut vreo strategie pe tot parcursul emisiunii?

Bineînțeles că am avut o strategie. Cu toții am avut la un moment dat. Am luptat cum am știut mai bine.

9. Ce probă din concurs ți-a plăcut cel mai mult? Ai o farfurie preferată?

Nu am o probă preferată. Fiecare a fost unică, diferită și ne-a provocat într-un anumit fel. Însă fiecare a fost și la fel de grea! J

10. Ce ai invătat de la chef Bontea, mentorul tău?

Primul lucru pe care l-am învățat de la Chef Bontea a fost să fac ‘’Dab’’. Ulterior am învățat să fiu cu picioarele pe pământ și să evaluez situația în momente de stres.

11. Dar de la chef Dumitrescu și Scărlătescu, mentorii echipelor rivale?

Deși nu am interacționat foarte mult, ceilalți doi chefi au fost un exemplu pentru concurenți. În ceea ce mă privește, am avut ocazia să lucrez cu chef Bontea, care a fost mai mult decât un mentor pentru mine.

12. Care este punctul forte al echipei din care ai făcut parte?

Nu cred că am avut un punct forțe , am fost destul de uniți, dar așa cum a spus și Chef Bontea am fost Suicide Squad. Oricât de răi am fost, la sfârșit am rămas în picioare. Eram o echipă și asta s-a văzut…am gătit ,,Ca la Paris” umăr lângă umăr!

13. Ce ți s-a părut cel mai greu în această competiție? Dar și cel mai frumos?

Cel mai greu moment este când te afli în fața chefilor și a Ginei și aștepți să îți auzi numele…să te întorci în bucătărie, să mai ai o șansă la luptă. Mi-a fost teamă să nu dezamăgesc și să părăsesc competiția. Cele mai frumoase momente au fost luptele între echipe, care ne-au motivat și ne-au provocat să ne unim, să fuzionăm, să ne găsim un numitor comun pentru a câștiga.

14. Ai schimba ceva în parcursul tău din show?

Prima parte a concursului mi s-a părut mai mult o joacă. Nu cred că mi-am dat seama pe moment cât de tare am evoluat și responsabilitatea care vine cu fiecare pas făcut în acest concurs. Dacă aș schimba ceva, probabil aș lua mai în serios și primii pașii…începând cu jurizarea pe nevăzute. Eu am început fără teamă, am vrut să mă joc, să gătesc, să impresionez..

15. Mulți vorbesc despre prietenia ta cu Florian Lazăr, din echipa mov. Vrei să le transmiți ceva?

Este un om minunat, de care sunt foarte, foarte atașat! Sunt mândru că suntem prieteni și declar cu mâna pe inimă că este un exemplu de urmat pentru mine.

16. Mai ții minte ce te-a motivat să participi la Chefi la cuțite?

Cei care au crezut în mine m-au împins de la spate să demonstrez că pot. Așa am ajuns aici. J Chef-ul meu bucătar m-a îndemnat să mă înscriu.

17. Ce nu se vede pe micile ecrane în ceea ce privește experiență din bucătăria Chefi la cuțite?

Cei de acasă nu văd emoțiile create acolo, nu văd cât de tensionată este într-adevăr atmosfera…La TV vedem secvențe, care deși sunt de impact nu cuprind uneori toate sentimentele care există pe platoul ,,Chefi la cuțite”.

18. Care sunt planurile tale pentru viitor?

Nu sunt un om al planurilor de viitor. Îmi place să fructific fiecare moment așa cum apare în viața mea, dar cu siguranță voi profita de această șansă și voi da tot ce mai bun pentru viitorul meu.

19. Vei continuă să gătesti?

Da, voi continua să gătesc până voi închide ochii.

20. Ce sfat ai pentru oamenii talentați care vor să participe în următorul sezon?

Sfatul meu pentru viitorii participanți: dă-te jos din pat, înscrie-te, riscă, fii nebun, distrează-te , ia totul ca pe o joacă și în final transformă joaca într-un câștig. În această emisiune te vei confrunta cu un cumul de sentimente- de la umilință la extaz și sigur vei avea o altă perspectivă asupra vieții tale după ce experiența se va încheia. Merită! J

Finala ”Chefi la cuțite”, la extreme! Bontea, ca la Paris, tatăăăă! Dumitrescu, hai să bem! Scărlatescu, cel mai amărât:... Deși nu au câștigat, au ajuns foarte aproape de marele premiu! Băieții lui Dumitrescu au făcut mândră echipa portocalie:...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x