Antena Căutare

Proba probelor, proba culorilor. Pedeapsa supremă pentru chef Dumitrescu a venit: „M-a anihilat, m-a nenorocit. Fii cât poți tu de nemernic!”

Gina Pistol e de părere că echipele au de dat cel mai greu examen din acest sezon. O probă ce pare aparent banală aruncă totul în aer pentru că cei trei chefi sunt cei care se implică în mod direct în alegeri

Gina Pistol e de părere că echipele au de dat cel mai greu examen din acest sezon. O probă ce pare aparent banală aruncă totul în aer pentru că cei trei chefi sunt cei care se implică în mod direct în alegeri.

Cel binecuvântat de soartă a fost Cătălin Scărlătescu. Pentru că a tras biletul cu numărul 1, acesta i-a ordonat colegului Dumitrescu cele două culori pe care trebuie să le folosească atunci când echipa sa va găti. Alb și negru au fost culorile alese pentru elevii antrenorului Dumitrescu, în vreme ce Scărlătescu a primit „poruncă” de la Bontea, „proprietarul” biletului cu numărul 2.

Pe cine a făcut Chef Scărlătescu să plângă de sărbători? "Ce trebuie să primeşti ca să faci mâncare?"... Nervi încordați la maximum. Spionaj culinar la cel mai înalt nivel. Chef Scărlătescu, scos din sărite de un „ucenic”: „N...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x