Antena Căutare

Profesional îi merge bine! Gina Pistol spune totul despre viața sa personală: "Sunt femeia perfectă din punctul meu de vedere"

Gina Pistol are mare încredere în forțele proprii, de aceea se consideră o femei perfectă pentru orice bărbat. Prezentatoarea se simte excelent în pielea ei.

Gina Pistol are mare încredere în forțele proprii, de aceea se consideră o femei perfectă pentru orice bărbat. Prezentatoarea se simte excelent în pielea ei.

După ce relaţia dintre chef Scărlătescu şi Gina s-a oficializat, focoasa prezentatoare a vorbit despre evenimentul care a apărut în toată presa mondenă!

Este vorba despre o farsă pe care Gina, alături de colegii de la ”Chefi la cuțite”, i-au pus-o la cale burlacului convins, domn' chef Cătălin Scărlătescu.

”Mai oameni buni, sunt un om cu frica de Dumnezeu, drept urmare, nu am cum sa am o relatie cu fratele meu,mai mare, Scarlatescu...pentru ca e "my brother from another mother" (fratele meu, de la altă mamă - n.r.), asadar, radem, glumim, facem farse...insa fiecare dintre noi are viata lui si iubeste... in alta directie! Fiti cu ochii pe "Chefi la cutite" ca sa vedeti cum reactioneaza un burlac convins intr-o astfel de situatie”, scria Gina pe pagina sa de Facebook, pentru a aduce lămuriri.

Ginuța și Scărlătescu s-au căsătorit! Detalii din prima noapte ”în familie”, chiar de la Gina: "De visat, m-au visa... Kilogramele puține cu sacrificii se țin! Chef Scărlătescu mănâncă ciorbă cu pipeta!: ”Ai voie maximum două pe zi”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x