Antena Căutare

Regal muzical de zile mari pentru chefi! ”Florile Dumitrene” și gătesc, și cântă, și iubesc: ”Mândre-s dumitrenșile, măi dorule, ca și vara florileee”

Jurații vor avea parte de numeroase delicii sub cloșuri, însă nimic nu a putut concura cu apariția autentică, pură și plină de spirit tradițional românesc a doamnelor din ansamblul ”Florile Dumitrene”.

Jurații vor avea parte de numeroase delicii sub cloșuri, însă nimic nu a putut concura cu apariția autentică, pură și plină de spirit tradițional românesc a doamnelor din ansamblul ”Florile Dumitrene”.

Au venit tocmai din județul Bistrița și le-au oferit, pe rând, juraților preparate specifice culturii noastre românești, făcute după rețete care datează de mai bine de jumătate de veac.

Ultimele intrate în concurs, mamă și fiică, concurentele au pus în fața juraților colțunași făcuți după o rețetă veche, cu un gust desăvârșit.

Până să apuce să jurizeze, platoul s-a umplut de prezențe care mai de care mai talentate. Florinele Dumitrene au oferit celor trei chefi un regal muzical de zile mari, care le-a ajuns la suflet.

Mai mult decât atât, cea mai tânără dintre ele a pus ochii pe cel mai curtat burlacul al juriului. Evident, pe Scărlătescu

Asta-i maximă! Scărlatescu vrea să lase bucătăria și să devină ispită pe Insula Iubirii: ”Niște sărmăluțe de alea pe abd... O filipineză îndrăgostită de România a dat lovitura: ”Ea este finalista!” A gătit ”Tinelog de broască cu orez”! Tine ce?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x