Antena Căutare

Săptămâna viitoare pe Antena 1,Ultimele eliminări înainte de semifinala și finala sezonului 4 ,,Chefi la cuțite”

                                                                                                                                                     Edițiile de luni și marți vor aduce un nou rând de eliminări din bucătăria ,,Chefi la cuțite”, căci de la ora 20:00, Antena  1 difuzează ultimele două confruntări pe echipe înainte de semifinala și finala show-ului culinar.

Edițiile de luni și marți vor aduce un nou rând de eliminări din bucătăria ,,Chefi la cuțite”, căci de la ora 20:00, Antena 1 difuzează ultimele două confruntări pe echipe înainte de semifinala și finala show-ului culinar.

Meniul va include multă tensiune, reacții efervescente și strategii de ultim moment, deoarece fiecare dintre cei aflați în cursă realizează că exigența chefilor și dorința de a câștiga este mai mare ca oricând.

Confruntarea de luni, 20 noiembrie, crește presiunea prin tragerea la sorți, care este și de data aceasta motiv de discordie. Cloșurile misterioase vor ascunde tema probei pe echipe, care nu va fi deloc ușoară. De data aceasta bucătarii cu tunici mov, verzi și portocalii vor avea de pregătit rețete dulci, de care s-au temut de-a lungul prezenței în concurs. Farfuriile finale vor include câte un ingredient de bază diferit, iar creativitatea și savoarea preparatelor vor decide cine se salvează de la duel. Nici chefii Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu nu vor fi mai încântați de tema desertului, iar spiritul competitiv face ca trioul de mentori să lupte cât mai aprig alături de concurenții rămași la bancurile de lucru.

Chef Dumitrescu și Chef Scărlătescu vor începe proba de luni în minoritate, cu trei, respectiv patru bucătari. Dar încrederea în bucătarii lor nu le va afecta determinarea de a-și adjudeca ultimele confruntări pe echipe. Reprezentatul culorii verzi, chef Bontea, are așteptări mari de la trupa lui și nu se lasă descurajat de ultimul rezultat al duelului, în care a pierdut un concurent. Luni va avea în bucătărie cinci oameni siguri pe ei, ce îi avertizează pe ceilalți că sunt hotărâți să meargă mai departe în aceeași formulă. Ce echipă va câștiga proba, dar și cine va fi eliminat, telespectatorii Antena 1 află luni de la ora 20:00, într-o nouă ediție „Chefi la cuțite”, urmând ca marți confruntarea să stabilească numele semifinaliștilor sezonului 4.

Formula echipelor din cea de-a șaptea confruntare:

  • Chef Scărlătescu, echipa mov: Mihai Ionescu, Florian Lazăr, Bad Angie Dumitrescu, Iulia Sălăjan
  • Chef Bontea, echipa verde: Samir Fareș, Andrei Olteanu, Ionuț Chirițoiu, Monica Bartisch, Cosmin Ailincăi
  • Chef Dumitrescu, echipa portocalie: Irina Stratulat, Mihai Necula, Silvian Hârâială
Cartoful, ingredientul vedetă din farfuriile concurenților „Chefi la cuțite”!... Loredana Ene, "DIVA", și-a luat rămas bun de la competiția ,,Chefi la cuțite”, dar nu înainte de a acorda şi u...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu
Hello Chef sezonul 7, 16 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Mariei Dragomiroiu Sambata, 16.03.2024, 15:30
Ultimele știri
x