Antena Căutare

Show-ul culinar a fost urmărit de aproape 2.000.000 de telespectatori, mulțuuuumim! “Chefi la cuțite”, lider de audiență în mediul comercial cu ediția de marți seară a noului sezon!

Emisiunea “Chefi la cuțite” a fost marți seara lider de audiență la nivelul publicului din mediul comercial. Jurizarea pe nevăzute a celor trei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, a adunat în fața micilor ecrane 1.959.000 de telespectatori din toată țara, în minutul de maximă audiență de la 21.23.

Emisiunea “Chefi la cuțite” a fost marți seara lider de audiență la nivelul publicului din mediul comercial. Jurizarea pe nevăzute a celor trei chefi, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu și Cătălin Scărlătescu, a adunat în fața micilor ecrane 1.959.000 de telespectatori din toată țara, în minutul de maximă audiență de la 21.23.

Așadar, Antena 1 a fost cel mai urmărit post de televiziune la nivelul publicului din mediul comercial, cu vârsta cuprinsă între 18 și 49 de ani, și a obținut, pe perioada difuzării emisiunii (19.59-23.05), o audiență medie de 10,4 puncte de rating și o cotă de piață de 30,7%, în timp ce următorul clasat, Pro TV, înregistra 8,9 puncte de rating și o cotă de piață de 26,2 %.

Chefii au avut parte de reacții savuroase și farfurii spectaculoase, așa cum a fost mușchiulețul de miel cu piure de dovleac și gumat de sfeclă pregătit de Cosmin Ailincăi. Gustul inedit i-a făcut pe Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu să acorde maximul de voturi unui concurent care visează deja la o stea Michelin! O altă farfurie care i-a impresionat definitiv pe cei de la masa de jurizare a fost cea a Danielei Sterie, care a îndulcit printr-un desert cu trufe în coșuleț de ciocolată. Deși se declară amatoare, a demonstrat ce poate și i-a făcut pe jurați să fie convinși de faptul că în spatele ușilor se află un cofetar bucătar profesionist! De aceleași laude s-a bucurat și Anca Pintican, ce a primit pentru prima oară în concurs cele 3 cuțite pentru o farfurie vegetariană: ,,bravo, nu platingul, ci gustul a contat!”.

Alexandru Cinatti și Elena Stroe au obținut și ei pașaportul pentru etapa următoare a concursului, declarând că se văd deja făcând parte din echipa lui chef Bontea, preferat anul acesta de majoritatea concurenților la audițiile pe nevăzute! Fileul de doradă în crustă de mac al lui Daniel Gheorghe, dar și burgerul cu whiskey al Ioanei Năstase i-a făcut pe chefi să acorde votul de încredere. Însărcinată în 8 luni, Beatrice Trușcă a venit la audiții cu un preparat tradițional, dar îndeajuns de savuros încât să-i facă pe jurați să o includă în strategia de formare a viitoarelor echipe!

Umorul a avut un nume în a doua ediție „Chefi la cuțite”, Opreanu Ionuț sau Conchita de România a devenit ingredientul secret al jurizărilor pe nevăzute! Concurentul s-a înscris în competiție la insistențele prietenei sale, Bad Angie, care și-a urmat pasiunea culinară și a reușit să obțină tot aseară cele trei cuțite din partea chefilor! Deși a recunoscut că gătitul nu este printre atuurile sale, Conchita a făcut deliciul chefilor printr-o apariție originală. Porția sa de clătite americane nu i-a impresionat pe cei trei jurați, hairstylist-ul fiind conștient de talentul său chiar înainte de a pune preparatul de banda surprizelor: ,,dacă relația mea ar depinde de acest preparat, probabil ar da divorț!”.

Sursa: Kantar Media

Copyright: ARMADATA S.R.L.

Date prelucrate de catre departamentul Research Antena Group

Analiza este facuta pe target-urile 18-49 Urban, All urban si National

Perioada 12 septembrie 2017

N-a știut cum sunt trufele, dar le-a gătit spectaculos! Daniela i-a dat gata pe chefi cu un super preparat!... Cuvinte de laudă și o lecție de viață! Povestea emoționantă a primei farfurii vegetariene ce ia trei cuțite...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x