Antena Căutare

Sperietură de zile mari pentru Florin Dumitrescu de la „Chefi la cuțite”! „Mi-a căzut cerul în cap! M-am simțit ca un cățel păcălit că merge în parc”

A trecut cu bine de emoțiile de la „Chefi la cuțite”, dar a avut parte de o sperietură de zile mari! Florin Dumitrescu a fost păcălit de soție în cel mai neașteptat mod posibil!

A trecut cu bine de emoțiile de la „Chefi la cuțite”, dar a avut parte de o sperietură de zile mari! Florin Dumitrescu a fost păcălit de soție în cel mai neașteptat mod posibil!

Temutul jurat al emisiunii „Chefi la cuțite” și lider al echipei portocalii a povestit fanilor prin ce sperietură de zile mari a trecut după ce soția sa „i-a copt” ceva total neașteptat!

„Dap, îmi este frică și de ace! Din cauza asta, soția mea dragă mi-a spus să merg cu ea să își facă analizele după ce lăsăm copiii la grădiniță.

După ce am ajuns la laborator și mi-a cerut buletinul mi-a căzut cerul în cap. M-am simțit ca un cățel păcălit că merge în parc și hop, băgat la veterinar la vaccinare!

Chef Florin Dumitrescu: "Eu în locul lui Scărlătescu m-aş angaja medium în Armata Română şi aş declara război Americii"

Bine măcar că am primit creioanele astea și mi s-a promis și o acadea!”, a povestit Florin Dumitrescu.

Așadar, am putea spune că juratul emisiunii „Chefi la cuțite” a fost păcălit în cel mai...dulce mod posibil!

Chef Florin Dumitrescu: "Eu în locul lui Scărlătescu m-aş angaja medium în Armata Română şi aş declara război Ameri... Rivalități, schimbări de situație și un alt concurent eliminat din echipa mov! „Chefi la cuțite” a fost alegerea prefera...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x