Antena Căutare

Surpriză neașteptată la „Chefi la cuțite”! Daciana a fost cerută de iubitul său, chiar în fața juraților! „Ioi, deci nu cred! Mă mărit”

A venit rândul Dacianei Dură să gătească! Plină de emoții și încurajată de iubitul său, Marius Crețiu, aceasta a pregătit o super rețetă!

A venit rândul Dacianei Dură să gătească! Plină de emoții și încurajată de iubitul său, Marius Crețiu, aceasta a pregătit o super rețetă!

Ceea ce ea nu știe este că la finalul jurizării i se pregătește surpriza vieții sale.

Cei trei chefi au jurizat gomboții cu cremă de vanilie și au acordat votul.

În timp ce se prezenta în fața chefilor, Daciana a spus că speră că într-o zi se va mărita. Doar că nu a crezut în nicio secundă că îl va vedea pe Marius apărând și punându-se în genunchi, ca să o ceară de soție.

„Ioi, nu cred! Deci mă mărit”, a zis Daciana extrem de emoționată.

Și, pe lângă urările de casă de piatră, concurenta a primit și votul de a merge mai departe!

Virgil Mănescu de la „Hell`s Kitchen” i-a dat gata pe chefi cu o super rețetă istorică! Șocul a fost mare pentru chefi! ... Atenție, prezentați armele! Constantin este colonelul care a făcut instrucție cu cei trei chefi și le-a câștigat respect...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x