Antena Căutare

Surpriză uriașă de ziua lui! Chef Sorin Bontea a primit un tort din care îți e milă să mănânci! Cum arăta prăjitura festivă?

A fost ziua lui Chef Sorin Bontea, iar temutul jurat a avut parte de o surpriză uriașă din partea colegilor de la emisiunea „Chef la cuțite”!

A fost ziua lui Chef Sorin Bontea, iar temutul jurat a avut parte de o surpriză uriașă din partea colegilor de la emisiunea „Chef la cuțite”!

Aflat cel mai probabil pe platourile de filmare al celui de-al cincilea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”, chef Sorin Bontea a avut parte de o surpriză uriașă!

Colegii i-au adus un tort demn de un bucătar de cinci stele: prăjitura festivă cuprindea o bucătărie bine echipată, în care un mini Sorin Bontea se asigura că preparatele ies exact cum trebuie!

„Ce frumos m-au așteptat colegii! Mulțumesc pentru urări!”, a zis acesta mândru de cadoul său.

Așa cum era de așteptat, a fost o bună ocazie pentru admiratorii emisiunii „Chefi la cuțite” să îi facă urări și complimente juratului!

Dacă sezonul trecut a fost câștigat de chef Sorin Bontea, care a reușit să restabilească clasamentul, acum colegii săi de la masa de jurizare sunt deciși să lupte și mai aprig pentru a găsi ucenici talentați, care să-i apropie cât mai mult de finală.

„Chefi la cuțite” revine la Antena 1 din această primăvară.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x