Antena Căutare

Surpriză uriașă pentru concurenții de la „Chefi la cuțite”! Nimeni nu se aștepta la o asemenea probă! „E groasă, suntem în pom și pomul în aer”

Emoțiile ajung la cote uriașe atunci când Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat proba din această seară!

Emoțiile ajung la cote uriașe atunci când Gina Pistol și-a făcut apariția în bucătărie și a anunțat proba din această seară!

Misterioasă, sexy și cu gânduri mari, Gina Pistol s-a priceput de minune să îi fiarbă pe cei trei chefi cu provocarea pe care a pregătit-o.

Desigur, totul începe cu o nouă extragere de bilețele din bol, pentru a afla cine face regulile jocului.

Ingredientele surpriză din această ediție „Chefi la cuțite”? Brânză de vaci, vanilie și ciocolată!

Bontea, Scărlătescu și Dumitrescu au extras bilete și s-a decis cine face regulile acestei probe.

Aparent, încântarea nu este prea mare pentru cei trei jurați, căci nu este tocmai simplu să prepari un desert cu cele trei ingrediente impuse. Motivul? Cei care degustă și dau verdictul sunt cofetari talentați, care știu să taxeze orice greșeală!

„E groasă, suntem în pom și pomul în aer”, a zis Bontea supărat.

Dorința de răzbunare devine tot mai mare la „Chefi la cuțite”! Concurenții își ascut cuțitele și primesc o „porție” de t... Scărlătescu a făcut o criză de nervi uriașă! „Tu fumezi ceva?! Îmi vine să îți dau cu ceva în cap! Nu mai suport, mă duc...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x