Antena Căutare

Surpriză uriașă pentru fanii „Chefi la cuțite”! Noul sezon aduce o schimbare de zile mari, fiindcă nimeni nu îl va mai recunoaște pe Scărlătescu!

Sunt în toiul filmărilor pentru cel de-al patrulea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”! Totuși, fanii vor avea parte de o surpriză uriașă!

Sunt în toiul filmărilor pentru cel de-al patrulea sezon al emisiunii „Chefi la cuțite”! Totuși, fanii vor avea parte de o surpriză uriașă!

Sezonul trei a fost câștigat Gianny Bănuță, concurentul talentat din echipa lui Chef Cătălin Scărlătescu, după ce primele două sezoane au fost învingători colegii săi de jurizare, Bontea și Dumitrescu.

Totuși, Scărlătescu și-a propus să revină la emisiune în mare forță! Și surpriza va fi uriașă atunci când „grăsuțul preferat” (așa cum îl alintă fanii) va apărea...extrem de slab!

„Ai bătut recordul, dar aveai farmecul tău mai pufos 😉😉😉oricum felicitări!!”, au comentat fanii la cea mai recentă poză a juratului.

Fanii chiar vor avea parte de o surpriză uriașă atunci când vor observa prin ce schimbare uluitoare a trecut Chef Cătălin Scărlătescu.

Acesta susține că slăbit 30 de kilograme renunţând la un singur aliment! Cum a reușit juratul de la „Chefi la cuțite” să slăbească atât de mult? Click AICI!

Câştigătorul sezonului 2 "Chefi la cuţite", cel mai sincer interviu! Chef Cristi Voicu, de la munca din bucătă... Chef Florin Dumitrescu, dezvăluiri în premieră despre viața sa personală: "Soţia mea este şefa"...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x