Chefi la cutite

Ne revedem în curând!

Toată gospodinele fac greşeala asta, fără să îşi dea seama! De ce cartofii NU trebuie reîncălziţi niciodată

 

Mâncarea de bază a oamenilor de pe întreaga planetă sunt cartofii, motiv pentru care specialiştii trag un semnal de alarmă! Aceştia nu trebuie reîncălziţi niciodată, conform unui studiu recent 

 
Conform The Sun, modul în care păstrezi cartofii după ce i-ai gătit este cel mai important. Dacă îi ţii la temperatura camerei cel mai probabil se va dezvolta o bacterie numită Clostridium botulinum, bacteria care cauzează botulism. Nici măcar reîncălzirea cartofilor, la cuptorul cu microunde sau la unul pe gaz, nu va omorî bacteriile.
 
Recomandarea experţilor este răcirea acestora şi depozitarea lor la frigider. 
 
Studiul a fost realizat de Agenţia pentru standardele alimentelor şi Consiliului privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare. 
 

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Chefi la cutite, nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta.
Site-ul emisiunii este http://a1.ro/chefi-la-cutite/ şi este updatat zilnic cu ştiri.
Facebook avem pagina https://www.facebook.com/ChefiLaCutite,
YouTube canalul nostru este https://www.youtube.com/user/Antena1AntenaTVGroup/videos.  

Nu în ultimul rând, dacă nu sunteţi în faţa televizorului, puteţi urmări emisiunea live pe AntenaPlay: https://goo.gl/CD2oq2,  la fel şi toate înregistrările integral.

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

100 de zile de vara

Vezi detalii