Antena Căutare

Unde-s trei, puterea a crescut și opt „clementine” s-au întors de la festinul regesc! Chef Dumitrescu: „Spuneți-mi Florin-Inimă-de-Leu! Cred că s-a declarat oficial că sunt regele Saint Jacques-ului"

A treia probă câștigată de „clementinele” lui Chef Dumitrescu, chiar dacă echipa a fost formată numai din trei oameni...

A treia probă câștigată de „clementinele” lui Chef Dumitrescu, chiar dacă echipa a fost formată numai din trei oameni... Însă, astrele s-au aliniat perfect, iar creveții lui Dumitrescu au făcut ravagii printre furnizorii Casei Regale!

Furnizorii Casei Regale au ales preparatul echipei portocalii ca fiind cel mai bun! Chef Florin Dumitrescu şi cei trei concurenţi ai săi s-au impus în cea de-a șasea probă pe echipe.

„Spuneți-mi Florin-Inimă-de-Leu!”, a glumit cheful cu echipa lui de învingători. Marele perdant al serii a fost Sorin Bontea, care a făcut „șnițele” de cochilii Saint Jacques. De altfel, nu mai e un secret că Dumitrescu e un as în prepararea fructelor de mare.

„Cred că s-a declarat oficial că sunt regele Saint Jacques-ului", a mai completat liderul portocaliilor

Felicitări, clementinelor!

O cină împărătească! Furnizorii Casei Regale au venit la masa degustării! „Cireașa de pe tort e ca ceapa de pe calamar!... Chef Bontea, verde de supărare, după ce nu i s-a întors nicio farfurie! „La duel, oștenii mei!” Proba, una de foc: o REȚ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x