Antena Căutare

VĂ MULŢUMIM! Show-ul culinar, prima alegere a telespectatorilor: azi se fac ultimele eliminări înainte de semifinală

Spectacolul penuntimului battle a fost prima alegere a telespectatorilor, luni, 20 noiembrie. Emisiunea a fost din nou lider de piață, astfel că în minutul de maximă audiență de la 21.16, Antena 1 strângea în fața micilor ecrane 2.293.000 de susținători ai celor trei chefi și ai echipelor mov, verde, sau portocaliu. 

Spectacolul penuntimului battle a fost prima alegere a telespectatorilor, luni, 20 noiembrie. Emisiunea a fost din nou lider de piață, astfel că în minutul de maximă audiență de la 21.16, Antena 1 strângea în fața micilor ecrane 2.293.000 de susținători ai celor trei chefi și ai echipelor mov, verde, sau portocaliu.

În intervalul în care a fost difuzată emisiunea „Chefi la cuțite”, 19.58-23.02, Antena 1 a fost lider de piață cu o medie pe publicul comercial din mediul urban cu vârste cuprinse între 18 și 49 de ani de 11,8 puncte de rating și 28 % cota de piață, în timp ce pe locul al doilea se clasa Pro Tv cu 11.1 puncte de rating și 26.3% cota de piață.

Emoțiile și-au spus cuvântul în ediția de aseară, atât pentru concurenții rămași în cursă, cât și pentru cei trei chefi. Proba desertului nu i-a luat prin surprindere, dar le-a dat mari bătăi de cap, iar imaginea farfuriei finale a fiecărei echipe a fost un mister până în ultimul moment: ,,Aș fi preferat să găsim orice sub cloșuri, orice, dar nu asta.”, a mărturisit chef Dumitrescu în momentul în care Gina Pistol a dezvăluit tematica.

Chef Scărlătescu, câștigătorul extragerii la sorți, a convenit alături de bucătarii cu tunici mov că ciocolata le-ar putea acorda cele mai multe voturi din partea celor aflați la masa de jurizare, așa că vanilia și brânza de vaci au mers spre trupele chefilor Bontea, respectiv Dumitrescu.

Tensiunea la bancurile de lucru a fost și mai mare din cauza faptului că în spatele ușilor se aflau invitați speciali, cofetari talentați, experți în arta patiseriei și a rețetelor dulci.

Momentele din bucătărie au fost o probă de foc, una a nervilor și a tensiunii, deoarece fiecare dintre cei prezenți a resimțit îndeaproape presiunea competiției din această etapă. Echipa portocalie s-a mobilizat rapid și a adaptat preparatul final în funcție de abilitatea fiecărui bucătar.

Vizibil tensionat, Chef Scărlătescu a cedat în fața bancurilor de lucru și a fost pe punctul de a-și pierde complet încrederea în echipa sa, în vreme ce Chef Bontea, mai relaxat, le-a dat mână liberă în ceea ce privește preparatul final. Strategia sa a dat roade, căci aseară victoria a fost ,,ca la Paris”, iar echipa verde a marcat o altă confruntare în care a reușit să spulbere competiția: ,,E incredibil, am avut cea mai bună farfurie!”, afirma uimit unul dintre bucătarii învingători.

Testul individual i-a trimis la duel pe bucătarii portocalei mecanice și ai echipei mov, care au trecut iar prin emoțiile unei trageri la sorți. Fiecare număr extras de concurenți a indicat un ingredient ce a stat la baza unui dish afrodisiac, preparatul individual al meniului de aseară. Ananas, creveți, ciocolată, piept de rață, foie gras, miere sau ciuperci shiitake au fost cele impuse, iar imaginația a stat la baza fiecărei farfurie finale.

Mai puțin inspirați au fost doi dintre concurenți, care au făcut ca misiunea chefilor Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu să fie și mai dificilă, însă într-un final au ales preparatul care nu s-a ridicat la nivelul așteptărilor. Iulia Sălăjan din echipa lui chef Scărlătescu a părăsit aseară competiția în lacrimi, lăsându-și trupa mov în doar trei bucătari. În seara aceasta, ultimul battle va aduce la „Chefi la cuțite” multă emoție, reacții spumoase, dar și multă bucurie pentru cei care se vor clasifica în semifinală, toate de la ora 20:00, pe Antena 1!

Sursa:Kantar Media

Ultima confruntare pe echipe din bucătăria ,,Chefi la cuțite”. Azi se dezvăluie numele semifinaliștilor... Iulia Sălăjan a părăsit competiția „Chefi la cuțite”, nu înainte de a face mărturisiri emoționante! „Eu, fata cu copaci ...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x