Antena Căutare

Râzi cu lacrimi! Ce face Cruduța ca să fie sexy 24 de ore din 24? ”Să mă deranjeze tocurile? Ce-ai, măă? Păi eu dorm și încălțată!”

Daniela Crudu e un fenomen? Dacă a crezut cineva că e simplu să fii în pielea asistentei păcătoare, s-a înșelat amarnic. 

Daniela Crudu e un fenomen? Dacă a crezut cineva că e simplu să fii în pielea asistentei păcătoare, s-a înșelat amarnic.

După edițiile speciale ”Chefi la cuțite”, care au celebrat 23 de ani de Antena 1, Cătălin Scărlătescu i-a ales în echipa sa pe Daniela Crudu și pe Cosmin Seleși, mizând pe faptul că va ieși ceva inedit din combinația asta.

Iar Crudu a făcut spectacol, mai ales că a ales pentru bucătărie o ținută de parcă s-ar fi dus în club. Sclipici cu nemiluita, decupaje îndrăznețe și o întrebare care a stat pe buzele tuturor: a avut sau nu lenjerie intimă?

Hahaa! Bontea îl ia peste picior pe chef Cătălin: ”Știți cum a făcut cunoștință Scărlătescu cu James Bond?” - ”My name i... Liviule, i-ai gătit lu' Pestrița?! Vârciu, magician în bucătărie: ”Da, mă, am așteptat-o cu cină cu lumânări. Degeaba!”...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x