Antena Căutare

Zarurile au fost aruncate! Concurenții află deznodământul primei probe și se lasă cu haos total! „Doamne ferește! De unde?!”

A fost o probă dificilă în care concurenții au făcut tot posibilul pentru a pregătit cât mai bine un desert cu ingredientele impuse!

A fost o probă dificilă în care concurenții au făcut tot posibilul pentru a pregătit cât mai bine un desert cu ingredientele impuse!

Cătălin Scărlătescu a ales să facă alături de echipa sa mov un super mousse de ciocolată, în timp ce echipa portocalie a lui Dumitrescu a avut ca ingredient-vedetă brânza de vaci. Nu a fost simplu nici pentru chef Sorin Bontea să pregătească un desert special pe bază de vanilie.

Totuși, cei trei bucătari și-au pus la bătaie cele mai bune idei și au sperat că vor da lovitura în fața celor care vor juriza preparatele.

Degustarea a fost făcută chiar de cofetari și patiseri experimentați, iar voturile decid cine a avut cel mai gustos desert la „Chefi la cuțite”!

„Doamne ferește! De unde?!”, a zis Bontea surprins. Urmărește pozele din galeria foto de mai sus ca să vezi cum arată deserturile pregătite!

CONCURS! AloShop pune la bătaie tigaia "REGIS STONE PAN 28 CM"! Demonstrează că și tu ai stofă de maestru în b... Urmează o probă...afrodisiacă! Bucătarii trebuie să prepare cel mai senzual preparat de până acum!...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x