Antena Căutare

Andreea Bălan, Biu Marquetti, Lucian Ionescu și “Cuza” luptă împreună cu Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu, la “FANtastic Show”

Campionatul estival al distracției continuă sâmbătă, 24 iunie, de la ora 20.30, la “FANtastic Show”, cu cel de-al doilea meci dintre echipele conduse de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

Campionatul estival al distracției continuă sâmbătă, 24 iunie, de la ora 20.30, la “FANtastic Show”, cu cel de-al doilea meci dintre echipele conduse de Liviu Vârciu și Andrei Ștefănescu.

După prima înfruntare câștigată de Andrei săptămâna trecută, Vârciu speră să-și ia revanșa alături de coechipierii săi, Biu Marquetti și “Cuza” de la trupa Noaptea Târziu. La rândul său, Andrei Ștefănescu va lupta din nou pentru victorie, de data asta împreună cu Andreea Bălan și Lucian Ionescu. Meciul fantastic al serii va fi arbitrat de la centru de Florin Ristei și jurizat de pe margine de Zuza și Neluțu, alias Paula Chirilă și Pepe.

Cum se vor costuma componenții celor două echipe, în Camera fantastică, și cum vor cânta ei la “Proba de grup”, cine va ghici „Invitatul surpriză” al serii, dar și care dintre ei va demonstra că stă cel mai bine la capitolul “Memorie”, cât de îndemânatici și rapizi vor fi cei șase la proba “Golește cutia cu mingi de ping-pong”, dar și cine va reuși să identifice obiectele considerate “Invenții neobișnuite”, telespectatorii Antenei 1 vor vedea în ediția de sâmbăta aceasta a “FANtastic Show”-ului. Și asta nu-i tot: vedetele din platou vor avea de trecut prin multe alte probe artistice și de îndemânare, precum “Coverul carpatin”, “Paharele acrobat” ori “Cuvintele tabu”, la finalul cărora se va decide echipa câștigătoare.

Dacă Liviu Vârciu va reuși să echilibreze scorul în meciul “FANtastic” cu Andrei Ștefănescu, telespectatorii Antenei 1 vor afla sâmbătă, 24 iunie, de la ora 20.30, într-o nouă ediție a emisiunii “FANtastic Show”, prezentată de Florin Ristei.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x