Fructul oprit

MIERCURI | ora 21.15

"Fructul Oprit", episodul 5 online. Sonia, în ipostaze sexy, în această seară. A îmbrăcat un costum de cadână și a început să danseze din buric, într-un local

 
+4 click pentru
galerie

Michaela Prosan, actrița care o interpretează pe Sonia Caragea în “Fructul oprit”, este protagonista unui moment special în cel de-al cincilea episod, pe care Antena 1 îl va difuza în această seară, de la ora 21.15, sau oricând pe AntenaPlay.

Fanii serialului “Fructul oprit” o pot vedea pe Michaela Prosan într-o ipostază inedită, în episodul din această seară, care poate fi urmărit de la ora 21.15.

Aflată la restaurant cu soțul său (Tudor Caragea), cei doi copii (Ana și Petru), dar și cu Helene, Sonia decide să le facă o surpriză acestora.  Pleacă la baie, iar apoi se întoarce îmbrăcată într-un costum de cadână. Sonia reușește să atragă privirile tuturor celor prezenți în restaurant prin dansul său senzațional din buric.

Ce va spune soțul ei despre acest moment, telespectatorii Antenei pot afla în această seară, de la ora 21.15, într-un nou episod al serialului “Fructul oprit”.

Urmăreşte online serialul Fructul Oprit pe platforma AntenaPlay. Intră să vezi toate episoadele aici >>> https://goo.gl/yvhWW7

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe