Antena Căutare

Toată gospodinele fac greşeala asta, fără să îşi dea seama! De ce cartofii NU trebuie reîncălziţi niciodată

Mâncarea de bază a oamenilor de pe întreaga planetă sunt cartofii, motiv pentru care specialiştii trag un semnal de alarmă! Aceştia nu trebuie reîncălziţi niciodată, conform unui studiu recent

Mâncarea de bază a oamenilor de pe întreaga planetă sunt cartofii, motiv pentru care specialiştii trag un semnal de alarmă! Aceştia nu trebuie reîncălziţi niciodată, conform unui studiu recent

Conform The Sun, modul în care păstrezi cartofii după ce i-ai gătit este cel mai important. Dacă îi ţii la temperatura camerei cel mai probabil se va dezvolta o bacterie numită Clostridium botulinum, bacteria care cauzează botulism. Nici măcar reîncălzirea cartofilor, la cuptorul cu microunde sau la unul pe gaz, nu va omorî bacteriile.
Recomandarea experţilor este răcirea acestora şi depozitarea lor la frigider.
Studiul a fost realizat de Agenţia pentru standardele alimentelor şi Consiliului privind informarea consumatorilor cu privire la produsele alimentare.
Ce se mănâncă la micul dejun în alte ţări ! Galerie foto cu preparatele puse în farfurie în toate colţurile lumii!... GALERIE FOTO! Gina Pistol, sexy în bucătărie. Care este secretul dintre frumoasa blondă și preparatele alese de la ”Chef...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x