Antena Căutare

Adina de la Heaven: ”Mă rog să nu se căsătorească, ca să pot să plec în vacanță!”. Cum arată iubita cu zece ani mai în vârstă a Don Juanului Glance!

Adina de la Heaven a venit la ”Gashka Mare” și a vorbit despre cariera ei artistică și nu numai. Iată ce va face vedeta în această toamnă.

Adina de la Heaven a venit la ”Gashka Mare” și a vorbit despre cariera ei artistică și nu numai. Iată ce va face vedeta în această toamnă.

CITEȘTE ȘI: Adina şi Glance, un cuplu neconformist chiar şi vizual!

În plus, blonda vrea ca sora ei să nu se mărite încă, pentru a putea pleca liniștită în vacanță. În vacanță cu Glance, iubitul ei, desigur!

Adina Postelnicu, fosta componentă a trupei Heaven, cântă frumos, arată foarte bine, iar diferența de vârstă dintre cei doi porumbei nu e sesizabilă.

Voi ce credeți: e o poveste cu final fericit sau nu?

Elena Ionescu, super sexy la "Gashka mare". Cântăreaţa îţi încălzeşte "Nopţile de vară"... Nici nu e de mirare că e un fel de „domnișoara Macron” a României! Adina chiar e de GASHKA! Arată demențial și a lansa...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Ai pierdut o ediţie din emisiunea Gashka Mare? Le găseşti pe toate, integral, pe AntenaPlayhttps://goo.gl/pyn8Ga. Şi dacă nu eşti in faţa televizorului, poţi urmări LIVE emisiunile Antena 1 de pe smartphone, tabletă sau computer. Experimentează şi tu! 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x