Antena Căutare

Anna Lesko le-a băgat în buzunar 17.500 de lei unei românce și unui columbian, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”

Aseară, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”, norocul le-a surâs Mihaelei și iubitului ei columbian, Camilo. Cei doi au câștigat 17.500 de lei, bani pe care vor să-i folosească pentru organizarea propriei nunți sau ca să meargă în Columbia, “să își facă de cap”. Mihaela, o prahoveancă de 34 de ani, și Camilo, un columbian de 29 de ani, născut la Bogota, s-au cunoscut în Columbia, pe când urmau cursurile unei școli de actorie. De altfel, ei i-au mărturisit lui Dan Negru că, acum, mulți dintre actorii care fac parte din distribuția serialului polițist “Narcos”, film care i-a făcut multe nopți albe prezentatorului show-ului, le sunt prieteni. De altfel, Mihaela, care a plecat de șase ani în această țară, lucrează deja la un important post de televiziune din Bogota, unde prezintă un program de sport. La “Guess My Age – Ghicește vârsta”, Mihaela și Camilo nu au ghicit vârsta a cinci persoane care au venit în fața lor - Beatrice (20 de ani), asistentă medicală, Dănuț (33 de ani), kinetoterapeut, Genil (41 de ani), un dansator de origine tătară, Daniela (54 de ani), inginer, și nici pe a interpretei de muzică pop Nicola (51 de ani) - dar estimările lor au fost apropiate de vârsta reală a acestora și astfel cei doi concurenți au reușit să intre în finală cu impresionanta sumă de 70.000 de lei. Extrem de important în obținerea acestei sume a fost faptul că au putut să ghicească din prima vârsta lui Lucian (53 de ani), consilier produse nutritive. Etapa finala le-a adus mari emoții celor doi concurenți. Deznodământul a fost însă unul fericit, căci Mihaela și Camilo au ghicit, din ultima încercare, vârsta frumoasei interprete Anna Lesko (39 de ani) și au plecat acasă cu 17.500 de lei. Diseară, de la ora 20.00, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”, doi tineri logodnici vin de la Tg.Jiu să-și testeze intuiția și spiritul de observație și să-și încerce norocul, la show-ul prezentat de Dan Negru. Daiana Zupea (22 de ani) și Bogdan Radu (21 de ani) s-au cunoscut în urmă cu doi ani, însă ceva a început să se infiripe între ei în perioada examenului de bacalaureat. Locuiesc împreună la părinții ei, dar nu se gândesc neapărat la căsătorie, chiar dacă el a cerut-o deja de soție. Cu banii pe care speră să-i câștige la “Guess My Age – Ghicește vârsta” vor să plătească avansul pentru un apartament numai al lor dacă vor reuși să-și împlinească dorința, telespectatorii Antenei 1 vor vedea în această seară, de la ora 20.00.

Aseară, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”, norocul le-a surâs Mihaelei și iubitului ei columbian, Camilo. Cei doi au câștigat 17.500 de lei, bani pe care vor să-i folosească pentru organizarea propriei nunți sau ca să meargă în Columbia, “să își facă de cap”.

Mihaela, o prahoveancă de 34 de ani, și Camilo, un columbian de 29 de ani, născut la Bogota, s-au cunoscut în Columbia, pe când urmau cursurile unei școli de actorie. De altfel, ei i-au mărturisit lui Dan Negru că, acum, mulți dintre actorii care fac parte din distribuția serialului polițist “Narcos”, film care i-a făcut multe nopți albe prezentatorului show-ului, le sunt prieteni. De altfel, Mihaela, care a plecat de șase ani în această țară, lucrează deja la un important post de televiziune din Bogota, unde prezintă un program de sport.

Anna Lesko le-a băgat în buzunar 17.500 de lei unei românce și unui columbian, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”

La “Guess My Age – Ghicește vârsta”, Mihaela și Camilo nu au ghicit vârsta a cinci persoane care au venit în fața lor - Beatrice (20 de ani), asistentă medicală, Dănuț (33 de ani), kinetoterapeut, Genil (41 de ani), un dansator de origine tătară, Daniela (54 de ani), inginer, și nici pe a interpretei de muzică pop Nicola (51 de ani) - dar estimările lor au fost apropiate de vârsta reală a acestora și astfel cei doi concurenți au reușit să intre în finală cu impresionanta sumă de 70.000 de lei. Extrem de important în obținerea acestei sume a fost faptul că au putut să ghicească din prima vârsta lui Lucian (53 de ani), consilier produse nutritive.

Etapa finala le-a adus mari emoții celor doi concurenți. Deznodământul a fost însă unul fericit, căci Mihaela și Camilo au ghicit, din ultima încercare, vârsta frumoasei interprete Anna Lesko (39 de ani) și au plecat acasă cu 17.500 de lei.

Diseară, de la ora 20.00, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”, doi tineri logodnici vin de la Tg.Jiu să-și testeze intuiția și spiritul de observație și să-și încerce norocul, la show-ul prezentat de Dan Negru.

Anna Lesko le-a băgat în buzunar 17.500 de lei unei românce și unui columbian, la “Guess My Age – Ghicește vârsta”

Daiana Zupea (22 de ani) și Bogdan Radu (21 de ani) s-au cunoscut în urmă cu doi ani, însă ceva a început să se infiripe între ei în perioada examenului de bacalaureat. Locuiesc împreună la părinții ei, dar nu se gândesc neapărat la căsătorie, chiar dacă el a cerut-o deja de soție.

Cu banii pe care speră să-i câștige la “Guess My Age – Ghicește vârsta” vor să plătească avansul pentru un apartament numai al lor dacă vor reuși să-și împlinească dorința, telespectatorii Antenei 1 vor vedea în această seară, de la ora 20.00.

Mihaela și Camilo au ghicit câți ani are Anna Lesko și asta le-a adus un premiu uriaș! „Arde în flăcări” și i-a șocat pe... Bogdan și Daiana luptă la „Guess My Age” pentru visul de-a avea o casă! Ce surprize li se pregătesc?...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Guess my age - Ghiceste vasta online pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! 

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x