Antena Căutare

Surpriza serii, la Guess My Age. Andreea Bălan i-a dat gata pe concurenții din această seară. Vârsta artistei, o enigmă: "Încerc să mă mențint tânără și proaspătă"

Cei doi soți speră să reușească să câștige cât mai mult din marele premiu de 100.000 de lei pentru că visează să-și construiască o casă. 

Cei doi soți speră să reușească să câștige cât mai mult din marele premiu de 100.000 de lei pentru că visează să-și construiască o casă.

Însă, pentru fiecare an greșit în estimarea vârstei celor șapte persoane, Andreea și Mihai vor pierde din bani, conform unei grile de penalizare. Iar surpriza serii i-a încurcat puțin de tot.

Dacă la prima vedere i-ar fi dat 24 de ani, după ce au aflat că este vorba de Andreea Bălan au avut parte de o surpriză. Câţi ani are artistă, d efapt?

Pasiunea pentru bucătărie și moda bărbaților cu barbă nu s-au potrivit. Cei doi soți au fost induși în eroare de un tâââ... Un domn cărunt, chipeș și cu ani buni în spate. Însă destui cât să-i păcălească pe Mihai și Andreea. Șocul a fost de pro...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

➡️ Urmăreşte online emisiunea Guess my age - Ghiceste vasta online pe platforma AntenaPlay, de pe orice dispozitiv! 

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 3: Steak de vită cu sos de parmezan cu trufe Marti, 16.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x