Hai la fotbal!

FOTO: SINCA-I puţin cât ne-au dat! Elevii de la "Gheorghe Şincai" şi-au dorit mai mult victoria în meciul cu vedetele Intact

 
+6 click pentru
galerie

V-am zis că "Antena 1 aduce vedete în liceu" şi ne-am ţinut de cuvânt. Bine, v-am mai zis şi că o să obţinem victoria, dar elevii de-a 12-a de la "Gheorghe Şincai" n-au ştiut de joacă şi ne-au dat atâtea goluri până când... s-a plictisit şi Dorian Popa să ţină scorul.

Marţi, de la ora 14:00, Răzvan, Dani, Flavia, Oprişan, Amalia şi restul trupei de la Neatza vor merge la Colegiul Naţional Mihai Viteazul pentru un nou meci de fotbal cu liceenii

Trupa de la Intact a fost fix ca Steaua '86. Nu în sensul că a jucat bine, ci că a jucat într-un echipament alb. În locul lui Duckadam l-am avut între buturi pe Daniel "Max" Dragomir, care a scos mingile atât din poartă cât şi din faţa adversarilor, pentru ca greucenii să vină în teren. Dar înainte să vină, staţi aşa să ne răcorim şi noi cu o Bucovina.

Cătălin Oprişan, fundaş de fier. Fierul e mai mult de la genunchiere. L-am avut la mijloc pe Nana Falemi, singurul fotbalist adevărat, iar în atac am forţat cu un trio demenţial.

Florin Ristei, care a încercat să fie prieten cu ei, dar era deja ora 14:00 şi băieţii ştiau că emisiunea e până la ora 13, Diana Munteanu, căpitanul echipei, şi Adi Mihăilă, de la ZU TV. Arma secretă a fost Rapha, de la Happy, dar băieţii cu adevărat veseli de azi s-au dovedit a fi elevii de la Gheorghe Şincai. Atât cei din teren, cât şi galeria lor care a fost absolut senzaţională! Felicitările noastre!

DIANA MUNTEANU ŞI COMENTARIUL INCONFUNDABILULUI DORIAN POPA

"CÂND S-AU ÎMPĂRŢIT PICIOARELE EU AM PRIMIT DOUĂ MÂNUŢE" - declaraţia îi aparţine tovarăşului Florin Ristei şi ni s-a părut mult prea bună ca să nu o lăsăm aici, aşa de amintire. Apropo, voi vă daţi seama că în cazul ăsta la el a fost un henţ non-stop? :D

Ah, că uitasem. Scorul a fost de 9-0 pentru gazde, dar şi dacă ne intrau cele două şuturi de la 0-7... alta era soarta partidei. Şi ca să nu mai spunem de arbitraj...că nici n-am avea ce :))))

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
PREMIUM

Mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

mai multe