Hai la fotbal!

FOTO: SINCA-I puţin cât ne-au dat! Elevii de la "Gheorghe Şincai" şi-au dorit mai mult victoria în meciul cu vedetele Intact

 
+6 click pentru
galerie

V-am zis că "Antena 1 aduce vedete în liceu" şi ne-am ţinut de cuvânt. Bine, v-am mai zis şi că o să obţinem victoria, dar elevii de-a 12-a de la "Gheorghe Şincai" n-au ştiut de joacă şi ne-au dat atâtea goluri până când... s-a plictisit şi Dorian Popa să ţină scorul.

Marţi, de la ora 14:00, Răzvan, Dani, Flavia, Oprişan, Amalia şi restul trupei de la Neatza vor merge la Colegiul Naţional Mihai Viteazul pentru un nou meci de fotbal cu liceenii

Trupa de la Intact a fost fix ca Steaua '86. Nu în sensul că a jucat bine, ci că a jucat într-un echipament alb. În locul lui Duckadam l-am avut între buturi pe Daniel "Max" Dragomir, care a scos mingile atât din poartă cât şi din faţa adversarilor, pentru ca greucenii să vină în teren. Dar înainte să vină, staţi aşa să ne răcorim şi noi cu o Bucovina.

Cătălin Oprişan, fundaş de fier. Fierul e mai mult de la genunchiere. L-am avut la mijloc pe Nana Falemi, singurul fotbalist adevărat, iar în atac am forţat cu un trio demenţial.

Florin Ristei, care a încercat să fie prieten cu ei, dar era deja ora 14:00 şi băieţii ştiau că emisiunea e până la ora 13, Diana Munteanu, căpitanul echipei, şi Adi Mihăilă, de la ZU TV. Arma secretă a fost Rapha, de la Happy, dar băieţii cu adevărat veseli de azi s-au dovedit a fi elevii de la Gheorghe Şincai. Atât cei din teren, cât şi galeria lor care a fost absolut senzaţională! Felicitările noastre!

DIANA MUNTEANU ŞI COMENTARIUL INCONFUNDABILULUI DORIAN POPA

"CÂND S-AU ÎMPĂRŢIT PICIOARELE EU AM PRIMIT DOUĂ MÂNUŢE" - declaraţia îi aparţine tovarăşului Florin Ristei şi ni s-a părut mult prea bună ca să nu o lăsăm aici, aşa de amintire. Apropo, voi vă daţi seama că în cazul ăsta la el a fost un henţ non-stop? :D

Ah, că uitasem. Scorul a fost de 9-0 pentru gazde, dar şi dacă ne intrau cele două şuturi de la 0-7... alta era soarta partidei. Şi ca să nu mai spunem de arbitraj...că nici n-am avea ce :))))

facebook whatsapp twitter pinterest
PREMIUM

Mai multe 

Smiley News

vezi mai multe 

HOROSCOP

mai multe 

Berbec

Taur

Gemeni

Rac

Leu

Fecioara

Balanta

Scorpion

Sagetator

Capricorn

Varsator

Pesti

Timp Liber

vezi mai multe 

mai multe