Antena Căutare

Cum arată cea mai mică pisică din lume! Încape într-o palmă, dar fugi speriat dacă te întâlnești cu ea!

Pisicile sunt o adevărată bucurie pentru iubitorii de animale și mai ales pentru admiratorii felinelor. Totuși, te-ai întrebat vreodată cum arată cea mai mică pisică din lume?

Pisicile sunt o adevărată bucurie pentru iubitorii de animale și mai ales pentru admiratorii felinelor. Totuși, te-ai întrebat vreodată cum arată cea mai mică pisică din lume?

Într-un documentar prezentat recent de cei de la BBC, publicul a făcut cunoștință cu un exemplar incredibil din cea mai mică pisică din lume!

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Chiar dacă este de mici dimensiuni și are un aspect extrem de drăgălaș, această felină sălbatică este un prădător desăvârșit, capabil să trăiască într-o pădure plină de pericole, chiar dacă depășește puțin greutatea de un kilogram!

Documentarul a fost realizat în Sri Lanka, dar pisica ruginie poate fi întâlnită și în India. Din cauza habitatului restrâns, cea mai mică pisică sălbatică din lume se află acum pe cale de dispariție.

Potrivit celor de la Cartea Recordurilor, cea mai mică pisică domestică se numea Tinker Toy și măsura doar șapte centimetri înălțime! A murit în 1997, la vârsta de șase ani.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure
BeautiFood | Sezonul 3 - Episodul 4: Mousse de ciocolată cu fructe de pădure Marti, 23.04.2024, 10:00
Citește și
Ultimele știri
x