Antena Căutare

Imagini revoltătoare la Cluj! Un câine a fost forțat să țină pasul cu un taxi (VIDEO)

Imagini revoltătoare pe străzile din Cluj-Napoca. Un câine aleargă pe lângă un taxi, în timp ce este ţinut în lesă de şofer!

Imagini revoltătoare pe străzile din Cluj-Napoca. Un câine aleargă pe lângă un taxi, în timp ce este ţinut în lesă de şofer!

Situaţia în care se afla câinele i-a revoltat pe alţi şoferi, care i-au cerut taximetristului să se oprească. Aceştia au chemat şi poliţia.

Confruntat de agenţi, şoferul de taxi, care era însoţit de fiica lui, a spus că nu şi-a lăsat câinele înăuntru pentru că patrupedul e bolnav şi are rău de maşină.

Şoferul, fiica acestuia şi martorii vor fi chemaţi săptămâna aceasta la poliţie pentru a audieri. Așa cum era de așteptat, materialul șocant cu câinele a stârnit numeroase reacții în mediul online.

Obişnuieşti să te pierzi în clipuri cu animăluţe în timpul programului? Mare greşeală! Filmuleţele cu pisici de pe inter... Fără cuvinte... Un pui de pisică își păzește mama grav bolnavă, conectată la un aparat special. Imaginile îți oferă o AD...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai Formula 1 în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei
Hello Chef sezonul 7, 23 martie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul Dianei Matei Sambata, 23.03.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x