Antena Căutare

Un bărbat din Constanța plimba câinele pe stradă atunci când o mașină a oprit și cineva a împușcat animalul!

Caz șocant la Constanța după ce câinele unui bărbat a fost împușcat, chiar în timp ce se aflau la plimbare pe bulevard.

Un bărbat din Constanța plimba câinele pe stradă atunci când o mașină a oprit și cineva a împușcat animalul! Galerie
Un câine a fost împușcat din senin la Constanta

Caz șocant la Constanța după ce câinele unui bărbat a fost împușcat, chiar în timp ce se aflau la plimbare pe bulevard.

Poliţiştii fac cercetări după ce un bărbat a reclamat că i-a fost împuşcat câinele, de către o persoană aflată într-o maşină pe un bulevard din municipiul Constanţa.

Proprietarul câinelui a povestit, pe Facebook, că sâmbătă ieşise cu câinele la plimbare şi se afla pe bulevardul Aurel Vlaicu din municipiul Constanţa.

Liniile din mână îți arată ce vei păți în viață! Mihai Voropchievici te învață să citești singur în palmă! Ce înseamnă această linie?

La un moment dat, o maşină care trecea pe lângă ei a încetinit, iar o persoană aflată în autoturism a scos pe geam o armă şi a tras în direcţia câinelui.

Un bărbat din Constanța plimba câinele pe stradă atunci când o mașină a oprit și cineva a împușcat animalul!

În urma incidentului, câinele s-a speriat şi a luat-o la fugă, fiind prins de către stăpân, care l-a dus la o clinică veterinară pentru că a fost rănit la faţă. Cadrele medicale spun că nu au găsit fragmente metalice în corpul animalui, dar au identificat câteva urme care seamănă cu praful de puşcă, news.ro.

Poliţiştii au deschis dosar penal pentru infracţiunea de rănire a animalului, continuând cercetările pentru identificarea persoanei care a rănit câinele, dar şi pentru stabilirea împrejurărilor în care a avut loc incidentul de la Constanța.

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov
Hello Chef sezonul 7, 13 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Mihail Pautov Sambata, 13.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x