Antena Căutare

Un câine și-a sacrificat viața pentru a salva un copil din incendiu

Un bebeluș a supraviețuit unui incediu, în SUA, după ce câinele familiei a rămas în casa, care luase foc, pentru a proteja copilul de flăcări.

Un bebeluș a supraviețuit unui incediu, după ce câinele familiei a rămas în casa, care luase foc, pentru a proteja copilul de flăcări. Incidentul a avut loc în Statele Unite ale Americii, iar povestea a devenit virală și mii de oameni au fost impresionați de gestul patrupedului.

Cei doi - bebeluș și câine - aveau o relație specială încă de când primul a venit pe lume. În momentul în care a izbucnit focul, în casă se aflau doar ei doi. Mama fetiței de 8 luni coborâse pentru scurt timp până la mașină, iar când s-a întors și a văzut focul a încercat să intre în casa în flăcări pentru a-și salva copilul, care se afla la etaj. Ea nu a reușit să ajungă la bebeluș din cauza flăcărilor și fumului gros.

După ce pompierii au ajuns la fața locului, aceștia au descoperit că Polo, câinele de șase ani, a rămas lângă fetiță, protejând-o de flăcări. Curajosul cățel a stat drept scut în calea focului pentru a feri copilul, pe când acesta avea opțiunea să iasă din casă pentru a se salva.
Mama fetiței a declarat că legătura puternică dintre cei doi ar putea fi un motiv pentru care Polo a decis să rămână lângă copil.

Fetița are arsuri pe o mare suprafață din corp, dar e în afara oricărui pericol. Și Polo a fost afectat de flăcări, dar este tratat în cabinetul unui veterinar.

Un fulger a omorât mai bine de 300 de reni! Cum s-a produs tragedia?... Lăsat nesupravegheat, un urs panda pe cale de dispariţie a oferit un adevărat spectacol...

Puteți urmări știrile Antena 1 și pe Google News. 📰

Unde ne putem întâlni zi de zi :)

Dacă doriţi să revedeţi momente dragi din Ham Talent nu e panică :). Iată câteva linkuri care vă pot ajuta. Site-ul emisiunii este http://a1.ro/ham-talent/. Pe Facebook avem pagina https://www.facebook.com/hamtalent/?fref=ts , iar canalul nostru de YouTube este: http://www.youtube.com/Antena1AntenaTVGroup.

Nu în ultimul rând, puteţi urmări toate înregistrările integral pe AntenaPlay: https://goo.gl/Xezxeo.

Ai filme bune în AntenaPLAY Vezi acum
Video recomandate
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu
Hello Chef sezonul 7, 20 aprilie 2024. Confruntarea dintre Roxana Blenche și chef Samuel. Verdictul, dat de Alexandra Ungureanu Sambata, 20.04.2024, 15:30
Citește și
Ultimele știri
x